Přejít na obsah

Padajúce budiky, blackout


sano

Doporučené příspěvky

Poprosím Vás o pomoc. Počas jazdy so studeným motorom po pár sto metroch nastane nasledovný problém: otáčkomer a rýchlomer spadne na nulu, rozsvietia sa kontrolky abs, ASR,  servo, dynamické svetlá, tie blikaju a palubovka pipa. Maxidot vypadne (nesvieti), motor normálne beží. Odstavím, vypnem motor, otočím kľúčom, do polohy I., motor nabehne normálne, kontrolky, nesvietia, vynuluje sa čas a denné počítadlo km,  ostane svietiť kontrolka airbagu. Vyzerá to ako chvíľkovy výpadok elektriny. Auto bolo v servise, prekontrolovane a premerané kontakty, urobená diagnostika, podľa servisu je problém v prístrojovom štíte, servis odporúča vymeniť prístrojový štít v cene cca 900,- Eur. Stretol sa už niekto s niečím podobným ? Je to naozaj problém prístrojového štítu?

Roomster, 1,6 benzín, 77 kw, r. v. 2007,

123 000 km

Editováno: , autor: sano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud ta diagnostika byla dělaná důkladně,tak by to opravdu mohl být problém budíků. Najdi trošku odborníka na elektro,nech budíky rozdělá a mrkne lupou na tištěné spoje a cín. V žádném případě nechod do nových budíků. Na S Bazaru i Bazoši  budou. Stačí zase šikovný chlap co vyčte pin a přizpůsobí do tvého auta. Cena  opravdu jen odhadem 6 tis. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...