Přejít na obsah

USB-C ve zpětmém zrcátku (dodělání)


ceslko

Doporučené příspěvky

V 7. 12. 2021 na 23:34, guest100 napsal:

zaleží na barvě, měla by to být 3V0868437E - etka píše německou cenu12,45 EUR bez DPH

 

béžová 3V0868437EWC4

šedá     3V0868437EY20

černá    3V0868437E9B9

 

existuje i záslepka pro USB zdířku 3V0867251A  :-)

 

béžová 3V0867251AWC4

šedá     3V0867251AY20

černá    3V0867251A9B9

Tato krytka bude do novějších ročníků. Je na první fotce. Já mám ve svém MR2018 tu na druhé, Nedaří se mi najít správnou s usb, pokud vůbec existuje.

FotoUSB.jpg

IMG_1032.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve kterých místech to nesedí?

Tady ještě přikládám fotku z ETKY čísel dílu krytu jak se měnily v průběhu výroby. Zkusit teda objednat ten nejstarší ale ani tak tam možná nepůjde.

A pak ještě kryty zrcátka (pozice 11 a 12) mají taky jiná čísla dílu před a po FL. Respektive čísla jsou stejná jen se mění indexy.

Zrcatko po FL.jpg

 

Editováno: , autor: japok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
On 1/2/2022 at 3:52 PM, Jan Podborský said:

Lze zapojit i stále napájení pro provoz kamery v době parkování.

To ale musíš mať kameru, ktorá prepína jazdný a parkovací režim na základe akcelerometra, alebo GPS + nejaký časový interval na prepnutie. Netvrdím, že také kamery neexistujú, ale lepšie kamerky ktoré dokážu dlhodobo nahrávať počas parkovania to riešia tak, že majú jedno stále napájanie a druhé zo zapaľovania. Keď je naštartované, tak kamera ide v bežnom režime, keď zo zapaľovania neide napájanie, tak sa prepnú do parkovacieho režimu. A toto je vec, ktorú cez USB-C port v spätnom zrkadle nedosiahneš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja osobne nepotrebujem, aby kamerka pracovala počas odstaveného auta. Iba vtedy, keď auto ide. No a ako som písal na túto tému, keď som si zadával do výroby auto /02/20/ nebola možnosť nakonfigurovať USB v spätnom zrkadielku. Dal som minulý týždeň dotaz do Škoda servisu, koľko by stála výmena, vnútorného zrkadielka , dám vedieť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Ahoj ve spolek, koupil jsem si ojetého Superba 12.2020 a bohužel také nemá USB C konektor, ale jen výřez v krytu pod zrcátkem a v něm záslepku. Nevíte někdo prosím, když mám v autě skoro plnou výbavu, včetně všech asistentů, dole i vzadu USB C + 220v a ve předu bezdrátové nabíjení tel, zda je nějaká šance že bude v zrcátku kabelová příprava a bude stačit dokoupit jen ten origo  kabel USB C s měničem? Děkuji za rady Tomáš 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahojte, síce riešim Kamíka , ale s rovnakým problémom. Teda ako dať šťavu do kamerky. Spomínal som, že v dobe, keď .  som zadával do výroby auto nebola možnosť nakonfigurovania zrkadla s konektorom / dnes je / . Včera som dostal odpoveď z obchodu, čo predáva powerbanky  tu je

Dobrý den,
 
děkujeme za Vaši trpělivost. Kamera při natáčení ve FullHD má spotřebu 0,3A/hod, pokud by byla nabíjena z powerbanky o kapacitě 15000mAh, baterie by měla vystačit na 50 hodin provozu. Jen si dovolím upozornit na to, že powerbanka je baterie jako každá jiná a není vhodné ji vystavovat vysokým teplotám a přímému slunečnímu svitu, který může být za čelním sklem silný.
 
 
Takže budem riešiť napájania kamerky určite takto. Zároveň sa powerbanka dá dobíjať tiež priamo v aute. Určite teda nebudem ťahať káble kade tade po novom aute.
 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyjo ale tohle me vubec nenapadlo. Mit v supliku powerbanku, ktera se dobije kdyz nekam jedu a z ni si to bude tahat kamera kdyz je auto vyple. Suplik pouzivam uplne minimalne a je tam vesmes stale zima. Ja stale premyslim nad variantou, ze bych to pripojil na pojistku jak bylo tady drive v navodu, ale zas se mi nechce neco uplne bastlit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta powerbanka je zajímavý nápad, jen by mě zajímalo kde by nakonec mohlo být dobré uložení, v létě obecně když necháš auto na slunku tak horko bude všude, jak psal pán tak u skla bude peklo stejně tak i mezi stropnici a střechou nebude ideální místo a kdekoliv jinde zas bude potřeba dlouhý kabel, s nárůstem délky samozřejmě narůstá odpor vodiče takže obyčejný vzoreček na výpočet výše zmíněných 50 hodin přestává platit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte, od zajtra idem testovať. Powerbanka je uložená pod palubnou doskou vedľa riadiacej riadiacej páky, takže je mimo dosahu slnečných lúčov. Jediné, čo som nevyriešil je asi 20 cm  káblik medzi palubnou doskou a kamerkou. Celková dĺžka kábla po kamerku je 90cm. Samozrejme sa dá umiestniť aj inde. Ešte som mal dotaz na predajcu powerbanky a predajcu neodymových magnetov nakoľko som robil magnetický držiak. Každý mi tvrdil iné, výrobca magnetov, že problém určite nebude a predajca powerbanky zas tvrdil, že bude problém. Tak to uložím na suchý zips.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím, dnes jsem fasoval S3 FL rok výroby 2022. Měl jsem v původním autě nataženou kameru z pojistkového boxu. Chtěl bych využít přípravu pro USB C v zrcátku, přijde mi to elegantnější. Kdo si dodělával, stačil koupit pouze kabel, který je na první straně a zapojí se do konektoru někde v sestavě zpětného zrcátka, nebo se musí tahat celá kabeláž až z pojistek? Nyní mám v plastové krytce pouze záslepku. Bohužel, brala se skladovka, takže jsem si nemohl poroučet. Děkuji moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžu někoho poprosit o číslo kabelu, který je potřeba natáhnout od zrcátka do pojistek? Díval jsem se na dílenský návod a měl bych teoreticky zvládnout sám.

 

Tohle byl měl být jen ten poslední díl v sestavě zrcátka - https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5e3035954e-usb-c-konektor-44696.html + k tomu ještě nějaký ten kabel cca 1,5 metru k pojistkám.

 

Děkuji moc!

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...