Přejít na obsah

O3 prestavba predných svetiel na facelift


Soso

Doporučené příspěvky

Čaute. Riešim problém že jeden môj známy si po búračke rozhodol že si urobí facelift predných svetiel. Samozrejme sa s nikým neporadil a vznikol problém. Tak mi to priniesol aby som sa na to pozrel. Pôvodné svetlá boli základné halogény a namontoval si tam síce tiež základ faceliftové ale tie už majú led modul na parkovacie a denné svetlá. Tak som sa pozrel do schém a dotiahol som do svetiel chýbajúci káblik k led modulu. V práci mám prístup  ku faceliftovej octavii s takými svetlami takže som si okopíroval kanály prispôsobenia pre Leuchte4 TFL LB4 a Leuchte5 TFL RB32 plus všetky parametre s nimi súvisiace. Kedže mám len VCDS 15,7 tak nemám popisky v long coding pre túto riadiacu jednotku ale tiež neviem či sa tam niečo ešte ohľadom svetiel kóduje. Takže moja otázka pre znalých je-Je problém v tom že som niečo vynechal alebo či vôbec BCM bude vedieť ovládať led modul po facelifte. Je tam rj BCM 5Q0937086AD. Ďakujem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj, 

řeším stejný problém -záměna halogenů za face , tedy zatím ještě nemám správně napojené PINy ve svazku do světel, protože nemám přístup k novějším schématům na zapojení faceliftových světel, a na netu ani po několikadenním hledání nejsem schopen nikde nic nalézt.

 

Případnou funkčnost nebo nefunkčnost LED světla v halogenech budu řešit po správném zapojení. Všechny ostatní světla (blinkr, tlumené, dálka) fungují bez úprav ihned po přehození světel.

 

MOC  PROSÍM kohokoliv , kdo by mohl zvěřejnit, nebo alespoň soukromě poskytnout příslušná schémata (zapojení halogenů pravého + levého, model O3 facelift). Ve Škodovce, kde jsem registrovaný zákazník, se mě vysmáli a poslali do p*****. Kdyby bylo k dispozici i správné nakódování, byl by to příjemný bonus :) . Děkuji všem, kdo nějak poradí, pomůže. Případně pustím nějakou kačku, docela mě ten problém už pálí.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...