Přejít na obsah

Aká výbava pre lepšie poistenie? [CZ + SK]


quibusus

Doporučené příspěvky

Každá pojišťvna má jiné podmínky. Např. Kooperativa - alarm nebo imobilizer (ten je snad už standard všude) dneska nikoho nezajímá, mechanické zabezpečení ti dá okolo 5% slevy, pak jde ještě sleva s aktivním nebo pasivním vyhledáváním (tam se ti ale nevyplatí poměr sleva na pojistce vůči pořizovací, resp. paušální ceně za provoz). Na nových autech je naopak více věcí z výbavy, které ti výslednou pojistku prodraží - lepší infotainment, kola, 4x4, automat, vyhřívané sklo atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako jestli myslíš vliv výbavy, klikatelné v patřičné části konfigurátoru auta, tak o ničem nevím. Ano, ptají se alarmy, imobilizéry, zámky převodovky, pískování skel, sledovací systémy (různé druhy),... ale to nepovažuji za výbavu typu lepšíaudio, infotainment, vyhřívané sedačky, webasto,... Je zajímá pořizovací cena vozidla, resp. "na kolik" se to má pojistit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem v O3 a pořídil si tam zamykání zpátečky+kapoty, protože to byla moje první Škoda a děsily mě řeči, jak se to moc krade. Později to bylo, jak píšeš. Už jsem na to kašlal a jen zařadil zpátečku - aby si dotyčný myslel, že je zamknuto, protože mě nebavilo sice odemykat a starovat bezklíčkově, ale stejně jsem ten klíč musel vytáhnout, abych odemknul Defenda.
U aktuálního Karoqu jsem se na to vykašlal úplně - stejně není nic lepšího, než dobrá pojistka s GAPem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...