Přejít na obsah

Parkování v kopci v zimě


asirapida

Doporučené příspěvky

Zdravím, takový blbý dotaz, tuto zimu budu muset parkovat v celkem slusnym kopci, stupen nebudu odhadovat, ale je to takovy kopec, ze auto urcite nechci nechavat brzdene pouze zarazenym rychlostnim stupnem, je sance, ze az bude mrznout, tak neodbrzdim rucku ? mam pod kola hodit cihly a nechat to jen na zarazene rychlosti ? ( to se mi nechce, aby se nestalo, ze pujde okolo nejakej kreten a ty cihly mi z pod kol nevytahne a jeste mi je nahazi do oken :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedělal bych paniku, cca 25 let parkuju doma v kopci na ruční brzdu a ještě se mi nestalo abych neodjel a to bývaly nějaký zimy. (A 105/120, favorit a felicie byly jen rády, že jsem je startoval přes kvalt.)

Ty dnešní auta se na kopci přes kvalt ani neudrží a pokud se ti už neodlepí ručka tak to něco svědčí o údržbě vozu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele reknu to asi takhle. Otec parkuje od 105ky pres facko, feldu, fabku a ted uz treti dacii sandero celirocne pred barakem na sidlisti na rucku a nikdy nemel problem s ruckou ue by zamrzla/zarezla. A jestli mas vzadu bubny tak ti povetsinou bude stavit kus roxoru a kladivo a tim mlasknes do bubnu a je odbrzdino. Takhle sem tenkrat odbrzil zamrzlej buben u feldy co stala 3 tejdny v zime pred barakem 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...