Přejít na obsah

Netesnici odtokovy kanalek


Ras34

Doporučené příspěvky

Zdarec, mam takovy dotaz zjistil jsem, ze kdyz zvednu kapotu rapidu a na celni sklo naliju vodu (tim simuluji dest) tak tato voda mi z casti tece do prostoru motoru na hadicky apod., misto toho aby mi vsechna odtekla odtokovyma kanalkama,,, nemate nekdo zkusenost jak toto opravit,, treba nejake video ktere by slouzilo jako navod?? Nejakou zkusenost s timhle problemem mam, na fabii 1 jsem tohle jiz opravoval,, pripadne na co si mam dat aspon pozor u rapidu, nez to zacnu rozebirat, dik za veskere info ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Ahoj. Zjistil jsem stejný "problém". Když nateče voda do těch prostředních otvorů v plastu, který je kolem stěračů, tak mi odtéká do motorového prostoru kolem nějakého asi elektrického svazku, který vede skrz plech z motoru do prostoru pod oknem. Po krajích odtéká klasicky někde v podbězích. Je to v pořádku a jedná se o vlastnost, nebo je někde něco špatně utěsněno? Díky moc za info 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...