Přejít na obsah

DSG, parkovanie na neutrali - ako na to?


Bananovnik

Doporučené příspěvky

Ahojte,

 

mam S3 s DSG a obcas by som potreboval zaparkovat v garazi, kde este funguje posuvaci (sokoban) system. Takze by som potreboval zaparkovat a zamknut auto tak, aby bola prevodovka v neutrali a auto sa dalo kusok rucne potlacit. Ako na to? Pokial paka nie je v polohe P, auto na displeji protestuje a neviem ho zamknut.

 

Dakujem za info.

B.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, to je celkom Skoda... Vzdy to mozem nechat nezamknute, pripadne skusit zamknut klucom, otazka je, co vsetko pobezi a ako dlho to v takom stave vydrzi akumulator. Ale ocakaval by som, ze sa da take nieco obabrat cez diagnostiku, je to predsa len logicky if-then problem. 

Ak by sa niekto kreativny a problematiky znaly toho chytil, verim, ze nie som jediny na svete, kto by to ocenil ;). Ak totiz nas progresivny primator zrusi parkovanie na ulici, ako sa zastraja, tak toto by mohol byt celkom deal breaker parkovania v garazi ;(. Skusim este oslovit zopar servisov a predostriet to ako vyzvu pre sikovnych, mozno to nejaky tvrdohlavy mechanik vykouma....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já auto v garáži nezamykám dlouhodobě, jezdím cca 20km tam a 20km zpět do práce a nikdy jsem neměl problém s baterkou. Ani neběhám s nabíječkou. Všechna auta měním do 4 let stáří maximálně. Podle mě to půjde i vypnout, když jde vypnout třeba i nutnost sešlápnutí spojky pro start motoru u manuálu, stejně jako nastavit zamknutí kessy sytémem s nastartovaným motorem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...