Přejít na obsah

Fabia 1.9 Tdi problem s rozjezdem


Doporučené příspěvky

Ahoj,

Mam problém s rozjižděním u mojí fabky 1.9 Tdi pd 74kw když se rozjíždím s minimem plynu tak je vše v pořadku , ale jakmile přidám víc plynu tak auto jakoby vibruje a je slyšet takové jakoby bouchaní bych to přirovnal děla to na 1dničku i na zpátečku při jizdě nejsou žadné problémy se spojkou řadit jde lehce kvalty nejdou přes zuby. Silentbolky na motoru jsou nové a spojková sada vyměněná tj.lamela přitlačak ložisko ,ale žadné změny v rozjíždění olej v převodovce je taký nový . Nesetkal se nekdo stímto nebo nejaký napad co by to mohlo být ? předem děkuji za odpoved 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně to taky vibruje, když mám otáčky lehce nad volnoběhem a spojku v záběru.  Dělá mi to, i když mám zařazenou dvojku.  Nezhoršuje se to, tak to zatím neřeším.  Podezřívám EGR ventil, protože z něj trochu prská olej.  Před další technickou ho možná zkusím vyměnit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě jsem si všiml, že zobrazovaná skupina 013 při volnoběhu (Vlastní diagnostika IV v dílenské příručce vstřikování ATD/AXR) je u jednoho válce lehce mimo toleranci.  Ale nevím, jestli to s tím souvisí nebo ne.  Na dálnici ten motor jezdí 180 km/h zcela plynule a bez vibrací.  Ty vibrace nastávají jen při velmi nízkém výkonu motoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...