Přejít na obsah

Asist. rozpoznávania dopr. značiek + Amundsen - nepresnosti???


MirekJ

Doporučené příspěvky

Ahojte, ak som dal do nesprávneho fóra, keď tak pls. presuňte.

V Sup3 FL MR2020 L&K r.v. 06/2020 mám Amundsena, a potvrdzuje sa mi, čo písal aj @ferda25 v mojom predošlom vlákne kde som riešil výber verzií infotainmentov. A to je dosť zvláštna či miestami náhodná funkčnosť rozpoznávania dopr. značiek, konkrétne ukazateľ max. povolenej rýchlosti. Mapy mám inak updatované. Je ale až komické, keď idem napr. po Jižní Spojce a zrazu mi to ukazuje miestami limity 50km/h či 110km/h, no úplne zakaždým mi pri vstupe do obcí či miest zostáva hlásený limit 90km/h aj keď som už prešiel cca pol obce. Dosť divné. Alebo opravy ciest a tabuľa 30ky a zaregistruje to opozdene. Prediktívny tempomat som teda zatiaľ ani nemal odvahu vyskúšať keď vidím aké je toto "popletené" či spomalené. Preto som rozpoznávanie značiek úplne vypol, je to pre mňa nepoužiteľné v tomto stave a častejšie tak používam Waze, aj keď navigácia v Amundsene mi nepríde úplne zlá.

Otázka do pléna, či je toto správanie chyba alebo feature, tj. či nejakým spôsobom asistent rozpoznávania dopr. značiek je "ochudobnený" v kombinácii s Amundsenom, alebo nejakým spôsobom toto Škoda už medzičasom vyriešila nejakým FW updatom. Díky všetkým za akékoľvek postrehy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...