Přejít na obsah

Interiér sportline


Maxim88

Doporučené příspěvky

Ahoj, 

mám možnost koupit za super peníze celý interiér sportline do superbu 3. Auto chci kupovat ale až na podzim 2021 a chci se zeptat, zda půjde vše zapojit ať je to funkční. Budou pasovat sedačky z předface SIII do faceliftu? A co ambientní podsvícení dveří a lišty před spolujezdcem atd. Je pro to podsvícení udělaná v autě už příprava nebo se vše musí dělat znovu. 

Díky za info 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je taky otázka, jestli takovou zpraseninu pak někdo v budoucnu koupí, spíš tim klesne hodnota auta než aby se zhodnotilo, a buď připraven na to, že v případně nehody nebo krádeže pojišťovna a autorizák pravděpodobně budou trvat na tom, aby do auta přišly původní díly, které tam byly z výroby, takže můžeš dostat původní sedačku nebo výplně dveří a stropu atd a pak si za svoje budeš shánět po vrakáčích díly ze Sportline.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za info. Ta priprava vzadu se urcite bude dat dodelat. Za ty prachy to neslo nevzit :) 

 

Nerozumim tomu, co je na tom za zpraseninu? Davam cely interier z vozu do vozu. V jiste fazi vyroby je to auto stejne a az pak tam dle konfigurace nekdo hodi tapec, stropnici a sedacky... Nevidim v tom zadny problem... Nepotrebuji vuz zhodnocovat, a priplacet si za interier a par plastu zvenku 200 000 v konfiguratoru je za me zprasenina. Neni to RS, ktere je jine auto s jinym motorem (kodiaq, octavia) Je to jen sportovni paket = interier, par plastu a kola. Za 200 000... Stary intos bud prodam nebo hodim na pudu a az pujde auto z domu, tak to muzi vymenit a bude jako nove. I kdyz si myslim, ze kdyz bude mit auto interier ze sportlinu, tak bude urcite hodnotnejsi nez s platenyma style sedackama. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mozno len blbo vidim, ale cenovy rozdiel medzi Style a Sportline je celych 55 tisic a za to je naviac:

- 18" kola

- LED matrix svetla

- progresivne riadenie

- virtualny pedal s kufrom v ele

- Alcantara sedadla

- LED interierovy paket

- Sunset

a zopar dalsich drobnosti.

 

Ale ked myslis, ze sa viac oplati kupit Style a nasledne vykuchat interier, tak prosim 😁

 

Editováno: , autor: deto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Deto - Podívej se na cenu ojetiny - nové auto kupovat nebudu. Ojetý sportline s nájezdem do 80 000 km stojí cca o 150 000 více než ojetý style..... o nějakém výběru ojetin se ani nedá bavit, Pokud bude cena příznivá, tak koupím origo sportline a bude klid a z interiéru si třeba udělám sedačky do garáže. Pokud bude možnost koupit něco jiného, tak to prostě překopu. Není na tom nic zvláštního. Za celý interiér jsem dal necelých 20 000 a je nový. 

 

 

Kuchar7 - Vrzání se moc nebojím, stejně jsem chtěl dodatečně auto odhlučňovat, takže by šly dolů i origo tapece. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikdo, kdo je pri smyslech si nekoupi auto, kterymu nekdo v garazi na koleni pokoutne vykuchal a vymenil komplet interier. Pokud by mi tohle nekdo pri prodeji nerekl a ja jsem to zjistil dodatecne, tak je to pro me duvod k odstoupeni od smlouvy a vraceni penez. Ale mozna nejakyho blbce nachytas.

 

Nehlede na to, ze tohle je za ty prachy na 99% rozebrana corka a ty se tim na tom podilis, minimalne je to moralni problem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uvažoval jsem nedávno o výměně auta a tam byl látkový interier. Záměr byl přehodit sedadla z dosavadního. Myslím, že 99% lidí by při nákupu akceptovalo stav, jaký je, a neřešila by to. Ale souhlasím s tím, že komplet interier jde sehnat legálně velmi těžko, zřejmě jenom přes Mihocar a podobné kanály.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tomu nerozumim. Kdyz si nekdo neco necha vymenit v autorizaku tak to prasarna neni a nic vrzat nebude a kdyz si to vymeni doma tak uz to prasarna je a interier bude celej vrzat ? Dyt ten upgrade je vpodstate stejnej jako kdyz si tady nechal nekdo vymenit volant taky uz to je pak teda prasarna ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plzenacku, nech si prosim sve citove vylevy pro jine, technicky jsi mi nepomohl, tak si bez moralizovat dale. Otec vlastni autoservis 27 let, to pro me neni koleno, ale ty vidis jen to, co videt chces... Pravne, bych ti nemusel rikat nic, prodavam to, co je ve smlouve a co vidi oko, hlavne bych nemel duvod to zatajovat, ale i tak je to pravne nenapadnutelne.. (stejne jako vymena kol) - Zena advokatka... Interier mam od znameho, ktery vozi z italie bourane a klepane auta bud na dily nebo na opravu.... A kecy o podileni se na kradezich..... Dnes asi neusnu. 

Jsi v podstate jedinny kdo s tim tady ma nejaky problem.. 

Milion lidi ma rs sedacky ve svych neRS ovcich a prodava se to. 

Ja chci legalne vymenit cely interier a ctu tady jen blitky... 

Odpovedi uz se mi dostalo, takze pokud uz nikdo k tomu nic nema, tak dekuji za nazory a ukoncil bych tady tu moralni frasku.... 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidám se tak trošku  do tématu... řešil někdo výměnu stropnice a sloupku za sportline verzi?přiznávám že mám L&K verzi a ta bežová mi příjde moc nepraktická.spíš je to dobré na špinění.. všiml jsem si že na nový model  už je možnost si vybrat  variantu černém.mě by se to více hodilo mám totiž hnědý interiér.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Tak oživuji téma. Superb doma, sedadla alcantara vyhrev predni a zadni. Sportline interier mam taky doma jen nevim, zda maji zadky vyhrivani. Otazka je, zda kdyz dam zadky dozadu a nebudou mit vyhrivani, tak zda mi to nebude nekde hazet chybu, ze nejsou zapojeny. 

Kdyz mam tapecy bez ambientu a sportliny mam s ambientem, tak lze to nejak dodelat a dokodovat? 

Lze nejak vizualne zjistit, zda maji zadky vyhrev? 

 

BOJLER: Jaky problem se zadnim airbagem by mohl byt? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

Ahoj, já jsem jeden z těch bláznů a stropnici jsem si v autorizáku vyměnit nechal :D a je to peckaaaa.. :) do toho jsem dal virtual cocpit a posledního columbuse. Původní výbava STYLE. Teď uvažuju o sportline sedačkách.. ale jen předky by mi stačily. Nechal by mě v nich někdo okolo Ostravy posedět? :D:D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...