Přejít na obsah

Plastové lemy blatníků


vitezslav2

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Pokud to bude originál, tak je to jen na pásce. Na OII Scout mi je tenkrát kvůli opravě měnili a po 5 letech tam nebyl ani bordel ani rez, důležité je to holt dobře připravit a nalepit, páska vyplňuje skoro celý prostor toho lemu (alespoň u těch originálů).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 46 minutami, jara255 napsal:

Pokud to není nutné z důvodu pokročilé koroze, kterou je potřeba tímto způsobem ukrýt, tak bych to tam nedával. Bude se za to chytat špína a hlavně vlhkost, která časem způsobí korozi.

Právě že potřebuju skrýt korozi lemu. 
 

I79: originál je mít nebudu. Nemám Roomstera Scout. 

797971C1-36A8-415F-B7CF-9BD45263B7C7.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestliže je tam již tato hloubková rez a postižené místo se neopraví tak jak má a nalepíte tam ty lemy, tak se tam vždy ta vlhkost dostane!!! Je to na exponovaném místě, kde se během jízdy mele blatník o nárazník a navíc tam hojně stříká voda. Navíc ve styčné ploše blatníku a nárazníku je mezera, kudy tam stále bude vzlínat voda!!! Výsledkem bude, že to sice těmi lemy zakryjete, ale i z rubové strany tam stále poteče voda, takže do dvou let se tam udělá puchýř a následně díra. Budete-li potom to auto ještě chtít prodat ztrácí na ceně. Dle stavu auta, bych osobně, takovou počínající malou rez opravil svépomocí s tím, že nárazník musí dolů a postižené místo opravit nejen z lícové, ale i rubové strany!!! Jak a čím opravovat lze se dočíst v dílenské příručce, kterou lze zde na fóru najít. Chápu, že ne každý si na to troufne, pak bych to dal do servisu. Bude to sice dražší než nákup lemů, ale budete mít od toho pokoj a auto bude vypadat líp než s lemy, které upozorní, že se pod nimi něco děje. Vím, že tyto lemy se lepily na Feldy nebo Fáva, kdy v blatníku byly díry a oprava se vzhledem ke stavu a ceně auta nevyplatila a bylo to jen proto, aby to prolezlo STK, ale to váš případ nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...