Přejít na obsah

O2 1,9 tdi BXE DSG Dlhý štart auta , iba pod polovičku palivovej nádrže


Emilko

Doporučené příspěvky

Caute chcem sa opýtať, mám najazdené na O2 cca 400 tisic km... poslednú dobu cca 12 tisic km mi auto zle štartuje bola vymenená nová batéria ,pretesnene vstreky výmene rozvody ,olej v dsg stále menený do 60 tisíc km ,nový olej v motore  všetko to do cca 10 tisic km. Auto bolo napojene na diagnostiku nevykazuje žiadne chyby .Začalo to tak stale cez noc ked auto postalo  ,že  som točil štartérom dlhšie  dokial auto nenaštartovalo cca 5-6 sekúnd  stále som sa bal ci naštartuje  ,prvý štart bol veľmi zlý  potom auto štartovalo cely deň normálne. Stále som hľadal chybu ci nie sú  nejaké úniky nafty. Po natankovaný plnej nádrži auto štartuje na šupu stále no žial na cca 1/2 nádrže sa to prejavuje zase musím štartovať viac krát . Čerpadlo počujem po pretočením kľúčikom . S autom jazdím už dlhšiu dobu tak ,že každých cca 300 km stále natankujem do plna a nemám problém ,Ako a v čom hľadať chybu? Auto mi netrasie, netrhá keď naštartujem a jazdím žiaden problém nemám jedna sa mi iba o ten štart .Ďakujem 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Ahoj,

 

Už jsme s technikem bezradní, takže zkouším sílu internetu. Na svý octavce(1.9TDi 77kW BXE 2006 320k najeto), mám dlouhodobě problém a to ohledně startování. Vždy jakmile najedu na půl nebo pod půl nádrže, jsou vždy problémy s prvotním startem(cca po 5hod. stání a více). Následující starty jsou v pořádku. Při sepnutí elektriky, kdy spíná čerpadlo, je slyšet nepravidelný průtok paliva, ale jen pokud jsem s nádrží pod půlkou, s plnou nádrží neslyším takřka nic. Auto, resp. motor jezdí bez jiných problémů a nemůžu na auto dopustit. Má již s tímto někdo nějakou zkušenost. Jsem rád za každou radu. Děkuji všem.

Editováno: , autor: Layonell
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...