Přejít na obsah

Zahmlene predne full led svetla


Symetria

Doporučené příspěvky

Prva zima tu s vlhkostou a snehom a predne svetla ked som po sankovacke prisiel k autu asi po 2 hodinach boli v takomto stave... Co poviete? Je to na reklamaciu alebo normalka. Po hodine jazdy domov z kopca boli svetla stale zahmlene. Fotky boli zhotovene pri nastupovani do auta. Mam to reklamovat alebo ide o normalny fenomen.

IMG_20210107_160947.jpg

IMG_20210107_161002.jpg

IMG_20210107_161007.jpg

IMG_20210107_161014.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Normalny jav by to bol pri zmene teploty. Mycka teplejsia voda, studeny vzduch, ci tepla vyhriata miestnost a prechod do zimy. Pri stati vonku v zime pocas sankovacky by sa to stat nemalo. Nie je tam teplotny rozdiel. Kym to nebude robit pravidelne, ci rosit sa i vyssie, ze to rizklada svetlo, nevyreklamujes si myslim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@csabac jenže on tím autem musel někam dojet, tudíž ve světle byl ohřátý vzduch a z něho se během těch 2 hodin sáňkování vysrážela vlhkost na nejchladnějším místě, tj. spodní okraj. Problém je, že na rozdíl od halogenu, se to vysušuje delší dobu. Já už jsem to na svým autě taky zahlídl, dokonce i na Toledu s halogenama jsem to míval. Pokud to není zlitý od vrchu dolů a není dole akvárko, tak to v servisu nikdo řešit nebude a týká se to všech značek, nejen Škodovky. Jiný je to s brzdovýma a mlhovkama, tam musí být sucho dycky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@vormen mam full led a nikdy sa mi to za jazdy, ci po jazde nestalo. Full led neprodukuju ziadne teplo, su chladene i naporom vzduchu, takze teplo z motoroveho priestoru tam podla mna nejde. Ak by slo, zarosenie by mu muselo po ceste domov od tepla zmyznut. Co sa nestalo. Mne sa to stalo 2x. 1x po mycka a 1x po pretreti svtiel handrou s vnutra, co mala izbovu teplotu a vonku bolo cca 3C.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zdravím. Mě se mlží přední světla včetně mlhovka velmi často viz foto. Dle servisu je to normální. Dost mě to ale se … Okolo mě má Scalu několik známých a nikdo to z nich nikdy neměl. Potom moc nevěřím, že se jedná o vlastnost a ne závadu. 

IMG_7956.jpeg

IMG_5019.jpeg

IMG_5017.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...