Přejít na obsah

Fabia 1.4 16v problem se snímačem G28


Panel 559

Doporučené příspěvky

Ahoj klubáci, prosím o radu u Fabie 1.4 16v 55kw AUA mam problém po výměně těsnění pod olejovou vanou, oleje , filtru, zapalovacích kabelu a modul nešlo auto nastartovat na diagnostice je chyba p0321 Snímač otáček motoru G28 nesmyslny signal. Podle příručky ma být na konektoru na pinu 1 a 3 min. 4.5V to tam je na youtube jsem našel jak snímač otestovat https://www.youtube.com/watch?v=fTu5Lej-EUY&ab_channel=WorldMechanics podle tohoto je také v pořádku ,ale stejně jsem koupil nový pro jistotu a po výměně furt to samé.

Šel jsem pak do schémat a začal meřit mezi konektorem snímače a řídící jednotkou pomocí multimetru propípal a našel jsem všechny tři , a proti sobě mají nekonečno ohmu ,ale je mi divné že když odpojím konektor 40pinový od řídicí jednotky a zmeřím kontakt 3 (kostra) proti kostře tak nic ,ale když ho připojím tak kostru mám je to tak správně ? Nevím jestli to schéma čtu uplně správně. Popřípadě co dál nevím si stím rady předem děkuji za rady .

schema fabia.jpg

schema fabia 2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...