Pavel95 0 Posted Tuesday at 03:06 PM Share Posted Tuesday at 03:06 PM Zdravím, když se mi rozsvítí hladové očko tak když jedu a držím otáčky tak mi to to cuká a když zastavím tak mi otáčky litaji sem a tam a zvuk jako by motor jel na 3 válce. Když to chcipnu a chci nastartovat tak musím párkrát točit abych nastartoval. Jednou se mi to stalo i po natankovani. Mohl by mi někdo Prosím poradit? Já se v tom moc nevyznám a servisak co mi dela auto nevi 😄 Za každou Pomoc, nápad budu vděčný 😄 Díky předem Quote Link to post Share on other sites
TOMUS 1,053 Posted Tuesday at 05:11 PM Share Posted Tuesday at 05:11 PM Zdravim @Pavel95 Zkus jiny benzin. Kdy jsi měnil svičky? Quote Link to post Share on other sites
Pavel95 0 Posted Wednesday at 04:16 PM Author Share Posted Wednesday at 04:16 PM Zdravím, jiný benzin jsem nezkoušel, ale za zkoušku nic nedám :-) Auto mam 10 měsíců a svíčky jsem ještě neměnil. Myslíte že by to mohlo byt svíčkami? Díky Quote Link to post Share on other sites
TOMUS 1,053 Posted Wednesday at 05:18 PM Share Posted Wednesday at 05:18 PM (edited) @Pavel95 Treba kouknout na svicky. Musis jit cestou benzin nebo vzduch. Nic vice nebude. Musis vedet, pres jake stroje leti benzin a pres jake leti vzduch. Kontroloval bych taky : - palivove cerpadlo -> jaky je tlat benzinu k motoru - spise vymenil bych palivovy filter za origo - vsechny hadicky ktere jsou na voze Co rika diagnostika? Jake jsou chyby? Edited Wednesday at 05:26 PM by TOMUS Quote Link to post Share on other sites
mpatrikm 9 Posted Wednesday at 05:43 PM Share Posted Wednesday at 05:43 PM Pri tychto motoroch je sanca asi 0.00000001% ze su to sviecky.Mal by si uviest kod motora kilometre.Da sa skontrolovat plno veci no najprv je treba vediet co sa robilo okolo palivovej sustavy.Davali sa min dva typy pal.filtrov. Quote Link to post Share on other sites
Pavel95 0 Posted Wednesday at 06:02 PM Author Share Posted Wednesday at 06:02 PM @TOMUSPalivový filtr je cca 3 měsíce starý od Mann. Na diagnostice sice bylo ale jak jsem říkal, moc autům nerozumím takže si přesně nepamatuji ale tuším ze psalo nízký tlak váhy vzduchu? :-D Quote Link to post Share on other sites
Pavel95 0 Posted Wednesday at 06:05 PM Author Share Posted Wednesday at 06:05 PM @mpatrikmFiltr je měněny jak už jsem psal a dělalo to i před vymenou filtru Quote Link to post Share on other sites
Pavel95 0 Posted Wednesday at 06:07 PM Author Share Posted Wednesday at 06:07 PM @mpatrikma kde ten kód motoru najdu Prosím? Quote Link to post Share on other sites
mpatrikm 9 Posted Wednesday at 06:43 PM Share Posted Wednesday at 06:43 PM No vidis.Uz je to lepsie filter mozme vylucit.Kod motora je uvedeny vo velkom technickom.AKL,BFQ. RJ si kontroluje kazdy pohyb piestov pomocou uhloveho zrychlenia takze ak by vynechalo zapalivanie vedel by si podla chyb v pamati.Tymto je jasne ze motor nesiel na tri valce len si mal ten pocit.Ak sa ti stane,ze nebudes moct nastartovat odpoj baterku pockaj minutu a zapoj ju naspat.Zapni zapalovanie do prvej polohy aby ostali svietit kontrolky min na15 min...Tymto sa ti zresetuje sjrtiaca klapka a ak nastartujes budes vediet ze je to ona.Ak by bolo mozne mat pri zlyhani PC s diagnostikou bolo by viac moznosti co skontrolovat Quote Link to post Share on other sites
Pavel95 0 Posted Wednesday at 07:15 PM Author Share Posted Wednesday at 07:15 PM @mpatrikmDobře zkusím to. Takže jestli jsem to dobře pochopil tak to vypadá na špatnou škrtící klapku? Quote Link to post Share on other sites
mpatrikm 9 Posted Wednesday at 07:41 PM Share Posted Wednesday at 07:41 PM Malo informacii na zistenie.No je zopar testov,ktore urobis kdekolvek a tak sa da vylucit.Ano ak skrtiaca klapka sa dostane na min ktore uz motoru nestaci na start.Ak sa zresetuje na chvilu a nastartujes je na chybe ona Quote Link to post Share on other sites
TOMUS 1,053 Posted Wednesday at 07:45 PM Share Posted Wednesday at 07:45 PM 1 godzinę temu, Pavel95 napisał: @TOMUSPalivový filtr je cca 3 měsíce starý od Mann. Na diagnostice sice bylo ale jak jsem říkal, moc autům nerozumím takže si přesně nepamatuji ale tuším ze psalo nízký tlak váhy vzduchu? :-D To je problem s vzduchem. Dobre by bylo mit kod chyby, chyb. Zkus vycistiti svicky bo muzes mit je neciste z paliva nebo oleje a pojezdi a udelej testy jak pise @mpatrikm Quote Link to post Share on other sites
Pavel95 0 Posted Thursday at 09:42 AM Author Share Posted Thursday at 09:42 AM Zkusím diky Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts