ondra.rs 11 Posted Wednesday at 05:47 AM Share Posted Wednesday at 05:47 AM Zdravím, v návodu jsem nic nenašel, tak bych se chtěl zeptat, jak to funguje Vám - HBA (brzdový asistent). Princip je jasný. U služební Fabie MR2016 se po dobrždění rozblikají směrovky. Ale u mého Rapida (rovněž MR2016) toho nejsem schopen docílit. Předpokládám, že HBA je (i vzhledem k legislativě) standardem. A ještě jedna otázka - blikají při aktivním asistentovi i brzdová světla? Tuším že u Octavie II jsem to viděl. Quote Link to post Share on other sites
ben06 245 Posted Wednesday at 08:58 AM Share Posted Wednesday at 08:58 AM (edited) Mám pocit, že jsem tady někde četl, že se rapid nerozbliká, jakou legislativu máš konkrétně na mysli? S O2 jsem řádil na podzim v Hradci na polygonu a bliká, to je pravda. Edited Wednesday at 08:59 AM by ben06 Quote Link to post Share on other sites
ondra.rs 11 Posted Wednesday at 07:37 PM Author Share Posted Wednesday at 07:37 PM https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Nouzov%C3%BD_brzdov%C3%BD_asistent Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts