zembajan1 0 Posted Wednesday at 07:36 PM Share Posted Wednesday at 07:36 PM (edited) https://youtu.be/8Ig0TfMzjWc robi mi to isté Zdravim co byto mohlo byť ? Nový vstrek , zhavice, filtre, pretesneny tandem nove gumičky pod vstrekmi. Jediné len rozvody mi ostavaju a len sa to zhoršuje . Dakujem za radu . Kod motora BKD Edited Wednesday at 07:39 PM by zembajan1 Quote Link to post Share on other sites
marian.marcin 39 Posted Thursday at 08:15 AM Share Posted Thursday at 08:15 AM Štart nebol zlý podľa videa len mám dojem ako by išiel na tri hrnce- pozor to neviem podľa videa presne posúdiť.Motorom netrasie?? Quote Link to post Share on other sites
zembajan1 0 Posted Thursday at 08:17 AM Author Share Posted Thursday at 08:17 AM Motorom len pri štartovani a prvých 10 sec a chyta ako na tri valce a potom sa to všetko spamätá. Uz si neviem rady. Quote Link to post Share on other sites
marian.marcin 39 Posted Thursday at 08:34 AM Share Posted Thursday at 08:34 AM (edited) Podľa toho to tak vyzerá ako keby niektorý válec zle pálil -biely dym=nespálená nafta,neviem aké tam máš korekcie dávok na vstrekoch, prípadne by som premeral kompresiu .Môže kľudne aj niektorý vstrekovač zalievať a dokiaľ to neprehryzie tak lopoce na tri. Edited Thursday at 08:37 AM by marian.marcin Quote Link to post Share on other sites
suri. 459 Posted Thursday at 09:44 AM Share Posted Thursday at 09:44 AM káble k vstrekom ? od stola ťažko Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts