Přejít na obsah

Anténa pri montáži rádia


Doporučené příspěvky

Zdravím, montoval som do OII 2005 toto rádio. Narazil som na jeden problém pri zapájaní antény. Mám tam 2 fakra konetkroy biely a modry, po zapojení len modrého rádio nechytalo signál, avšak po zapojení bieleho bolo v momente cítiť že sa niečo začína v rádiu prehrievať. Môže byť že anténa má fantomove napájanie ? Predtým som tam mal nexus rádio a to tiež malo problem s chytaním signálu ale to som daval za vinu dodatočnému bluetooth a usb vstupu(Blaupunkt IF). Vyriešila by tento problém táto redukcia ? 

 

Ďakujem za každú odpoveď

o2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 minutami, h2o napsal:

Modrý je od gps, pokud je to obyč rádio potřebuješ fantomové napájení, jestli je to nějaké čínské rádio tak s fm tunerem bude problém stále je to normální jev.

 

tak ano radio je tam z aliexpresu https://www.aliexpress.com/item/4000152024658.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.45914c4dS9l4EG

okej tak potom tym ze modre je gps vysvetluje preco nie je signal. avsak nechcem davat priamo antenu cez redukciu na iso konketor kvoli tomu prehrievaniu ba az paleniu. vyriesila by to fantomova vyhybka ktoru som spominal vyssie ? 

 

Editováno: , autor: vetrolam
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@vetrolam redukce potrebujes u neorigo radiu na priklad kenwood, cina atd. Ja mam taky neorigo radio a takovou redukce mam zapojenou na bily konektor. Bily konektor to je FM radio. Pro DAB+ je cerny konektor. Jestli chces mit Dab+ to musis mit antenu s podporou DAb+, fm, gps, gsm. Muze byt tato .

 

Jestli mas dve anteny (stresny a v zadnim okne) tak potrebujes redukce z odkazu co jsi poslal. Jestli mas jenom stesni antenu staci jen takova redukce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...