Přejít na obsah

Superb 3T r.v.2018


MilVal

Doporučené příspěvky

Môžete mi prosím niekto vysvetliť ako to že som kúpil Superb 3T vyrobený 16.10.2017 model 2018 s motorom 2.0 TDI DFH 140 kW. Nie je mi jasné ako mohli 2 roky po ukončení výroby modelu 3T vyrobiť moje auto s motorom DFH a nie DFHA ?  Motor DFHA majú už modely S 3V. Navyše mám vo svojom aute výbavu už pred FL ako nové rádio, ktoré je teraz v S iV, čítanie DZ, AT a pod.  Ak mi to niekto objasní budem veľmi vďačný.    

Milan.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, Epi napsal:

No co je toto za maglajz, nechápu. Model 3T (tedy 2 generace) byl ukončen výrobou v roce 2015, tak mi není jasné, jak ho můžeš mít vyroben v roce 2017. 

Svůj dotaz prosim přesněji specifikuj. 

Naozaj nie som odborník ale chcel by som mať jasno v tom čo som si to kupil. Tiež mi nie je jasná skratka motor DFH a DFHA čo to vôbec znamená a aký je v tom rozdiel.

Prepáč ak otravujem ale fakt by som to chcel vediet a na WIKIPEDII to nie je.

Ďakiujem.

Milan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rádio jako v IV nemáš, tam je MIB3, ty máš vzhledově podobné celosklo MIB 2.5, dávali se od MR 2018 tj od prázdnin 2017. Čtení značek i adaptivní tempomat měl už náš v r. 2015, a ačkoliv to byl superb 3 10/2015 ve VTP měl označní superb 3T. Máš mezistupeň před faceliftem, který je od MR 2019, a v rámci modelové péče jsi byl obohacen v MR 2018 o nějaké drobnosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ďakujem tým, ktorý mi odpísali, mám v tom už jasnejšie. S 3T som kúpil v bazare a obával som sa že je to nejaké nekalé, teda že papiere sú z iného auta a to čo mám je akosi pozliepané. Teraz viem, že je to asi normálne.  Ešte raz vďaka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...