MilVal 0 Posted January 18 Share Posted January 18 Môžete mi prosím niekto vysvetliť ako to že som kúpil Superb 3T vyrobený 16.10.2017 model 2018 s motorom 2.0 TDI DFH 140 kW. Nie je mi jasné ako mohli 2 roky po ukončení výroby modelu 3T vyrobiť moje auto s motorom DFH a nie DFHA ? Motor DFHA majú už modely S 3V. Navyše mám vo svojom aute výbavu už pred FL ako nové rádio, ktoré je teraz v S iV, čítanie DZ, AT a pod. Ak mi to niekto objasní budem veľmi vďačný. Milan. Quote Link to post Share on other sites
Epi 70 Posted January 19 Share Posted January 19 No co je toto za maglajz, nechápu. Model 3T (tedy 2 generace) byl ukončen výrobou v roce 2015, tak mi není jasné, jak ho můžeš mít vyroben v roce 2017. Svůj dotaz prosim přesněji specifikuj. Quote Link to post Share on other sites
Patrik1971 685 Posted January 19 Share Posted January 19 Ano,ale nie v tejto teme. Quote Link to post Share on other sites
bojler 1,611 Posted January 19 Share Posted January 19 Pošli, z čeho čerpáš. Bez toho není šance zjistit nic. Quote Link to post Share on other sites
MilVal 0 Posted January 19 Author Share Posted January 19 před 9 hodinami, Epi napsal: No co je toto za maglajz, nechápu. Model 3T (tedy 2 generace) byl ukončen výrobou v roce 2015, tak mi není jasné, jak ho můžeš mít vyroben v roce 2017. Svůj dotaz prosim přesněji specifikuj. Naozaj nie som odborník ale chcel by som mať jasno v tom čo som si to kupil. Tiež mi nie je jasná skratka motor DFH a DFHA čo to vôbec znamená a aký je v tom rozdiel. Prepáč ak otravujem ale fakt by som to chcel vediet a na WIKIPEDII to nie je. Ďakiujem. Milan Quote Link to post Share on other sites
Kelso 39 Posted January 19 Share Posted January 19 DFH je to iste ako DFHA, to A je oznacenie vykonu vacsinou. to znamna ze DFHA a DFHB (ako priklad neviem ci existuje) je ten isty motor s inym vykonom. Quote Link to post Share on other sites
waikiki 25 Posted January 21 Share Posted January 21 Rádio jako v IV nemáš, tam je MIB3, ty máš vzhledově podobné celosklo MIB 2.5, dávali se od MR 2018 tj od prázdnin 2017. Čtení značek i adaptivní tempomat měl už náš v r. 2015, a ačkoliv to byl superb 3 10/2015 ve VTP měl označní superb 3T. Máš mezistupeň před faceliftem, který je od MR 2019, a v rámci modelové péče jsi byl obohacen v MR 2018 o nějaké drobnosti. Quote Link to post Share on other sites
waikiki 25 Posted January 21 Share Posted January 21 Ještě co koukám do inzerátů tak DFH je motor v superbu a DFHA v Kodiaqu, alespoň se to tak zdá. Quote Link to post Share on other sites
Kelso 39 Posted January 22 Share Posted January 22 este raz motor DFH a DFHA je to iste, moze byt v superbe, kodiaku a kludne aj vo VW Quote Link to post Share on other sites
MilVal 0 Posted January 24 Author Share Posted January 24 Ďakujem tým, ktorý mi odpísali, mám v tom už jasnejšie. S 3T som kúpil v bazare a obával som sa že je to nejaké nekalé, teda že papiere sú z iného auta a to čo mám je akosi pozliepané. Teraz viem, že je to asi normálne. Ešte raz vďaka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts