Přejít na obsah

Porucha automatického zamykání


Ver123

Doporučené příspěvky

Dneska jsem zkusil po zastavení otevřít první dveře spolujezdce a taky se poslušně otevřelo všechno. A jak si vzpomínám tak když vyleze první manželka tak jí jde otevřít kufr což kdysi u f1 jsem musel otevřít dveře řidiče.

@Ver123 pokud máš obavu kvůli dítěti na zadním tak funkci vypni. Ještě místo toho můžeš zkusit zamykat tlačítkem pod radiem ale pak musíš mačkat tlačítko po zastavení páč  jinak bys byla tam kde teď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Ver123 pořád se mi nechce věřit že v systémů infotainmentu ti to dali do základního nastavení? Protože vše co jsi měla nastavené v rádiu tak jsi musela znovu nastavit ne?...  Napadá mě ještě jestli původní majitel náhodou nenakodoval odemknutí jedny dveře při zastavení a zbytek jsou uzamčené víc o tom bude vědět asi@wirera nebo potom nějaký ten uhnitý kabel ve dveří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Mrštik Přesně tohle jsem psal na minulé stránce. Pak si myslím, že v servisu udělali reset radia a možná reset jednotek. Takže by tam něco z původního dokodování mohlo zůstat. Ale jelikož se jedná o sporadickou chybu se mi to nezdá. Ale tak @Ver123 psala že si není vědoma že by cvakaly za jízdy zámky.  Dle videa měla odemčené obě přední, a jak jsem sám vyzkoušel stačí po autozámku odemčít kterékoliv. Tohle co jí dělá, je že se auto samo zamkne ale po zastavení je v režimu zamčení tlačítkem kdy se odemčou jen ty dveře, které otevřeš zevnitř.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Mrštik aha, tak to moment.. rádio mi zůstalo nastavené jak jsem ho měla, ja nic znova nastavovat nemusela. No.. oni mi to tvrdí ze mi to dali to továrního, ze prý tam jde nastavit aby se zamykala třeba jenom část auta? Ja upřímně nevím.. vždycky jsem věřila tomu, co mi tvrdili, Ja se v tom vůbec nehrabala, jakože vůbec v ničem. A nedělalo by to pořad když by to bylo takhle?

V podstatě mi tam tvrdi jen dva “důvody” proč to muže dělat: prý si to buďto rozladim nastavením (což ja do ničeho zkratka nevrtam, nic neprenastavuju od toho co mi tam nastavili oni) a nebo se mi snazi vnutit ze údajně vystupuju z auta v době kdy auto neví ze stojí 😂 nevím, minule už jsem se tam začala vztekat jak mám autu dat víc najevo ze stojí než tím,ze mu vypnu motor?!  Asi poplacat 🤷🏼‍♀️😂 a z fabriky prý dostali vyjádření ze takováhle vada není známa..  

v tu sobotu jsem po cestě ještě vyhazovala  brachu doma..normálně to fungovalo, všechno vycvaklo, zhaslo a pak ja o necelý kilak dal tohle 🤷🏼‍♀️ Všechno dělám pořad stejně, at už v te situaci kdy všechno funguje i v te ze to nefunguje 🤷🏼‍♀️ Jediné co teď bylo navíc ( jen jsem blbka na to nemyslela hned) jsem zaparkovala, vypla. Ale pak jsem ještě znovu startovala a auto dorovnala a vypla a pak jsem si všimla toho ze zámek i po vypnutí svítí a všechno ostatní a stejná situace vlastně byla i před poslední návštěvou toho servisu, to zase parkovat přítel a taky vypnul motor  a pak auto ještě znovu dorovnaval. Ale to by snad na to nemělo mít význam ne Nebo? Takhle to totiž dělám docela často 🤷🏼‍♀️

Editováno: , autor: Ver123
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak teď jsem jim tam volala,měla jsem se ozvat, co to dela po tom překódování, úplně to stejně slovo od slova co jsem napsala tady, odpověď byla “ aha, tak tohle jsem jim rak neříkal, nicméně podle mě to dělá správně a dela to to co to má dělat” 🤷🏼‍♀️ Asi to dela správně,ze jednou se auto po vypnutí odemkne a po druhy zůstane zamčeny..

Známého prý napadlo, ze by to mohlo být na výměnuzámku v rodičovych dveřích (auto ještě neviděl, jen podle popisu) někdo to tady zmiňoval, myslíte ze to je možný teda?  @milanxx @Mrštik

Editováno: , autor: Ver123
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Ver123 Teď jsem zkusil to vypnutí a pak hned nastartování popojetí . Celou dobu svítil zámek. A po otevření dveří se všechny odemkly,

V servisu jsou velmi divní. Tohle opravdu není správně.  Ještě bych zkusil tohle všechno popsat a poslat na infolinku škody. Někdy to pomůže k větší aktivitě servisu.

O tom zámku jsem psal já a je to jedna z možných příčin. Ale v prvním videu byly odemčeny obě přední, asi vystoupil spolujezdec a centrál vypnou určitě obě přední a že by byli oba zámky vadné?

To co se ti děje je že se auto vždy automaticky zamkne a občas se zastavení chová jako přepnuté na zamknutí tlačítkem.  Můžeš to zkusit, sedni do auta, zavři dveře a zmáčkni tlačítko centrálu. A pak otevři zevnitř kterékoliv dveře a zbytek bude zamčený. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...