Přejít na obsah

Ostřikovače dual,jpolarita se přemění,ostřik nikoliv.


Doporučené příspěvky

Hezky den všem. Potřebuji poradit s ostřikama. Mám O II,2006, 2,0TDI,DSG.Přestal mi chodit ostřik předního skla a po marném boji s výměnou motorku ostřikovače, byl výsledek naprosto stejný. .Proto jsem se rozhodl pro poslední zkoušku a to proměřením. K ostřikov.  čerpadlu vedou pouze dva kabely, kdy polohou páčky pro zadní ostřik se točí ono čerpadlo na jednu stranu a při poloze páčky pro přední ostřik , se točí čerpadlo na druhou stranu. Pokud samotné čerpadlo zkusím napřímo z baterie tak funguje ,po přehození kabelu funguje rovněž, po změně polarity se točí obráceně, stejně tak ,jako se mění polarita při zapojení na autě-kde se na tu druhou stranu prostě netočí. Kde tedy může být chyba? Podotýkám ,že i páčka pod volantem správně přehazuje polaritu až přímo do patice k čerpadlu.PROS9M už tu záhadu někdo vyřešte a poraďte, já začínám hledat číslo na Chocholouška! Zatím jsem to vyřešil provizorně propojením obou hadiček na zadní ostřik ,ale je to jen aby se dalo jezdit  i v tomto počasí .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezky den @Milada Trávníčková

Co nam zustalo :

1. packa

2. kabelaz nejaky vodic

3. Ridicka jednotka.

 

Treba udelat takovy test. Zapnout packy na ostrik a merit napeti u svorkovnici od cerpadla. Potom namerit napeti u packy. Potom kontrolovat packu multimetrem. Nejlip mereni delat ve dve osoby

 

To je nejlevnejsi a muzes udelat doma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...