Přejít na obsah

Skoda connect -vymazanie pouzivatela


Doporučené příspěvky

Dobry den vsetkym, prosim nevie mi niekto poradit ako dokazem vymazat predosleho pouzivatela zo Skoda connect?

Spravil som uz aj kompletny reset vsetkeho do tovarenskych nastaveni, v appke je povodny pouzivatel vymazany, aj z garaze auto odobrate, rovnako tak aj na portali skoda connect, ale proste to auto to nechce vymazat. Stale pise bud ze sluzba je nedostupna, alebo ze neni mozne vymazat pouzivatela, skuste neskor. Samozrejme vsetko pripojene cez mobilny hotspot.

 

Neviem si uz rady, ani servisny technik nechape ako to je mozne. Aj skoda infolinku som kontaktoval, ale zatial nevedia na to prist.

 

Dakujem za akukolvek radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dakujem za radu. Neviem v akej podobe vyzera S-PIN, ale kedze som mal v aute priamo technika z autoeizaku Skoda tak som dufal ze toto vsetko ovlada. Celkovo problem je v tom ze auto ziadnym sposobom nedokaze zmenit ani vymazat povodneho pouzivatela. Aj kompletny reset vsetkeho do tovarenskych nastaveni vsetko vymaze okrem toho pouzivatela. Prikladam fotky hlaseniIMG-20210129-WA0005.thumb.jpeg.08db64fb76e4f4f1f7fbe18061dccaa9.jpeg

20210129_121431.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle návodu je odstranění uživatele na "pár kliků". Jestli třeba není problém se spojením nebo licencí Connectu. S-PIN je kód, kterým se spáruje uživatel (účet s emailem) s autem, zadává se do infotainmentu v autě, něco jako PIN v telefonu. Rovněž je myslím potřeba mít při spojení v autě pomocí hotspotu zaplou GPS.

Editováno: , autor: l79
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...