Přejít na obsah

CLIMATRONIC a tlačítko MENU


Doporučené příspěvky

Mám model Škoda Scala MonteCarlo s CLIMATRONICEM. Při vypnutém rádiu Bolero, kdy např. na displeji svítí pouze hodiny, chci ovládat Climatronic a tedy zmáčknu tlačítko MENU na Climatronicu a tím mohu ovlivnit režim, klimatizaci, rychlost ventilátoru atd. To vše vidím, ovládám na displeji rádia BOLERO a funguje OK.

Má otázka zní, jak toto MENU  následně zruším, jak z tohoto "vyjedu"? Jak se zase vrátím zpět na předchozí krok např. na displej a hodiny? Protože jinak toto menu u mého vozu zůstane stále na displeji a samo se nevypne.  U ostatních vozech Scala na prodejně se po zmáčknutí tlačítka MENU infotainment automaticky sám vrátí do několika sekund zpět - zpět na předchozí krok, tedy například na hodiny nebo na rádio.... U mne to takto nefunguje a vyvolané menu tlačítkem MENU zůstane na displeji  neustále otevřeno a já nemám čím a jak se vrátit zpět. Jediná možnost, na kterou jsme přišel, je zapnout rádio a následně ho zase vypnout, abych se vrátil zpět "na hodiny".

 

Celou záležitost jsem již v minulosti konzultoval s panem Hruškou ze Škoda Auto a ten potvrdil, že správná funkce je, že se menu má po několika sekundové nečinnosti vrátit samo zpět a že se mám obrátit na autorizovaný servis. Ten si ale neví rady. Nejdříve zkoušeli nahrát nový software - beze změny. Pak dokonce vyměnili rádio i řídící jednotku. Také nic...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potvrzuji, u Scaly 06/2020 s Bolerem mi také zůstává viset nastavování Climatronicu, Navíc, pokud mám Bolero vypnuté (nemám nastavené hodiny), tak po stlačení tlačítka MENU, se nestane nic, na displeji se neobjeví nic. Přitom u couvací kamery se obraz při vypnutém Boleru normálně zobrazí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...