Přejít na obsah

Nastavení trysek předních ostřikovačů


vlasta04

Doporučené příspěvky

Před hodinou, Deawon napsal:

Má Rapid kontrolku na hladinu kapaliny do ostřikovačů? Na mém služebním Ambition+ se mi včera nerozsvítila a byl jsem úplně na suchu. Soukromé mám Style+

A na Style+ ti funguje? Mám ho taky, ale na dně jsem ještě nebyl, proto se ptám. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ahoj, oživím zdejší téma. Poslední dny si všímám že mi ostřikovač u řidiče stříká minimálně a hodně nízko. Nevíte jak to zkusit spravit ? Šroubek tam nevidím jako například u Superba (téma Superbu).  Nevím jestli to začalo dělat od toho co jsem dál novou letní směs, umyl auto ve wapce a pořadně vystřikal prostor u stěračů od bordelu ze stromů, nebo po nehodě, kdy jsem srazil psa a měnili i nádobku osřikovačů.... 

 

Nějaké nápady co zkusit ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na trysku použitá wapka nemá vplyv, ak menili nádobku, hádam tsa im  tam nedostal dáky bordel, že zapchalo trysku. Jedine skúsiť vyčistiť trysku, alebo vymeniť, bez vyhrievania originál 4,- EUR, s výhrevom 9,- EUR. Čerpadlo je OK, ak tá druhá strieka normálne. A čo zadná? tá funguje OK?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zadní je podle mě ok, ještě to dneska zkusím. Je to možné že tam je nějaký bordel po servisu, v tom případě, pokud to nevyřeším já, nechám je ať si to opraví oni, na práci by měla být záruka 6mes. Dneska jsem s tím zkoušel hýbat, ta tryska se dá regulovat nahoru a dolů ručně, nicméně mám to už maximálně nahoře. Ještě by mohla být někde cestou skřípnutá hadička, a tím i menší tlak/proud a stříká to tak zdechle málo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vypadá to že mám správné. Kancelářskou sponkou jsem to prošťouchal, stlačeným vzduchem ve spreji vyfoukal a zatím co jsem to zkoušel takhle na parkovišti, stříká jak za mlada 😁 Je tam při vytahování hadičky ještě taková plastová pojistka, která nejspíše drží trysku v kloubu, tam je třeba prvně povolit černý mechanismus, až potom jde tryska vytáhnout. Trošku jsem to rval bez toho a teď už mi ta černá plastová pojistka nedrží jako na druhé trysce, tak snad se to při jízdě neuvolní nebo to nebude uchcávat bokem. Mrknu na to po pár km. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...