Přejít na obsah

Vyhřívaný volant


lubomir.kozak

Doporučené příspěvky

Když zmáčknu menu na climatroniku tak volant sice vidím, ale lze pouze zapnout a vypnout, nikoli zvolit úroveň výhřevu. Opravdu jsem na to ještě nepřišel :D prostě když chci nastavit úroveň výhřevu musím vždy buď zrovna s tím zapnout výhřev sedačky a pak ji vypnout a nebo případně pokud již mám výhřev sedačky puštěný, tak zmáčknutím tlačítka se mi samozřejmě sníží level výhřevu sedačky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemáš náhodou zapnuto vyhřívání volantu společně s vyhříváním sedadla řidiče? Zkus to deaktivovat, pak by úroveň měla jít nastavit i v infotainmentu.  Pak ho ale zase budeš muset zapínat zvlášť. 

Editováno: , autor: dafro
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem to měnil v tom menu, a to je opravdu nepraktické musíš do menu, a pak do nastavení, a tam scrollujes na vyhrivani volantu, kliknes na to a vyberes uroven. Pak jsem objevil ze to jde velice snadno pres to tlacitko vyhrivani sedacky - jak ukazujes ty - zmáčknu vyhřívání sedačky a pak kliknu na úroveň volantu a/nebo sedačky. To je tak o 90% casu rychlejsi nez pres to menu, takze jsem spokojen. Jinak samozrejme pro nejake kritictejsi chvile kdy se nemuzu dívat a ťupkat na infotainment se musím spokojit jen s vypnout/zapnout tím tlačítkem. Sedačky a volant mám spárované tak jak je to defaultně, jen teda úroveň vyhřívání volantu zůstává myslím stejná - sedačky jsou 3, 2, 1 ale volant je pořád na stupni jak se nastavil naposled. Že se při každém zmáčknutí vyhř. sedaček zmení úroveň vyhřívání sedaček mi tak moc nevadí, holt musím na displeji vedle úrovně volantu ťuknout taky na úroveň co chci pro sedačky..

Editováno: , autor: lukas_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Má někdo zkušenost s faceliftem? Mám 9/23 a tam žádné takové nastavení nemám. Samostatně musím ovládat jak sedačky tak volant. V menu žádná nabídka společného výhřevu a když podržím tlačítka výhřevu sedačky nebo i výhřevu volantu, tak se nic neděje - jen se normálně zapnou. Že FL znamená šetření jsem věděl (například zmizela klimatizovaná přihrádka spolujezdce), ale že budou šetřit i na software, tak to jsem opravdu nečekal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...