Přejít na obsah

Úvodní obrazovka "OK" - infotainment MIB3 Amundsen


Doporučené příspěvky

Ahoj, v návodu jsem nenalezl odpověď a v ŠA mi zatím neporadili. 

 

Viz foto, při každém zapnutí zapalování, se zobrazí úvodní obrazovka viz foto. Problém je v tom, že "někdy" zhruba po 30 sekundách zmizí, ale většinou nezmizí, dokud nekliknu na "OK".

 

Jezdím ve voze (ŠS iV) sám, mám tam jen jednoho hlavního uživatele, používám jen jeden hlavní klíč. Minulý týden jsem to zkoušel a někdy úvodní obrazovka zmizí, někdy ne.

 

Příběh z této neděle (30 minutová jízda s mezizastávkami):

1) 15:55 - Rodina nastoupí do vozu, vycouvu z garáže, čekám až se zavře brána, aby pes neutekl (zabere cca těch 30 sekund). Po rozjezdu zmizí obrazovka parkovací kamery a svítí na mě "Vítejte", čekám a po 2 km dávám pokorně OK - zobrazí se infotainment. Dojedu na místo A (16:00), žena odchází z vozu, já a děti 5 minut čekáme, vypínám zapalování 

2) 16:05 - žena nastoupí (ridič je po celou dobu v autě), mačkám "start" znova obrazovka "Vítejte", 30 sekund a je to pryč? Ne, po 2 minutách nasraně mačkám OK

3) 16:15 - dojedu na místo B, tentokrát opouštím vozidlo já, když odcházím vše se vypne, radio, topení... děti si pouštějí rádio na knoflíku, to naběhne bez uvítání, jsem pryč 2 minuty

4) sedám zpět do auta, startuji, znova naskakuje hláška "Vítejte", říkám si "do prd*le" snad už to po těch 30 sekundách zmizí, ale opět nic. Žena se mě ptá, proč mě pořád to auto vítá a proč pořád musím mačkat OK?

 

Už na to mám úplně averzi.

 

Budu rád za radu, ale pozor jedná se o Amundsen MIB3 - online.

 

Děkuj P.

2021.jpg

Editováno: , autor: Skulosch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, p2p napsal:

Divne... zkus zrusit profil a vytvor ho... a nebo dalsi profil a prirad k nemu jiny profil....

To tam jsou Windows? Že se musí zkoušet rušit a znovu vytvářet?

Nic jsem nerušil ani nepřenastavolal a dnes ráno, přihlášení nenaběhlo (po 2 km dávám OK), podvečer jak jsem jel z práce, tak po 20 sekundách infotainment naběhl bez prokliku OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj, dávám info z posledního týdne, které jsem nahlásil na na ŠA.

 

Úvodní obrazovka nezmizí, když začínám jízdu v režimu "R" (na displeji se zobrazila parkovací kamera), zkoušel jsem tedy po 3 km od rozjezdu zastavit, dát režim "P", vypnout vozidlo, otevřít dveře, zabouchnout dveře a nastartovat a rozjezd se v režimua "D" a úvodní obrazovka zmizí a Amundsen naběhne.

 

Když úvodní obrazovka zmizela, tak jsem zkoušel zastavit, a zopakovat vše, jen jsem započal jízdu na zpátečku v režimu "R", a znova zůstala viset úvodní obrazovka po přepnutí parkovací kamery.

 

P.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Mě OK obrazovka mizí bez problémů vždy za cca stejnou dobu. Obyčejně z garáže vycouvávám. Ohledně aktualizace jsem měl jednu pěknou - psalo to, že je dostupná aktualizace - po kliknutí vyskočila ihned hláška, že nejde instalovat při jednoucím vozidle (stálo, P zařazeno), tak jsem zkusil vypnout zapalování - to se ztratí obrazovka obchodu a nenačte se profil, a ani po pouhém zapnutí zapalování bez nastartovaného motoru a zatažené ruční brzdě se nechtěla nainstalovat - stále, že za jízdy neeee. Tak jsem několikrát přepínal na aktualizaci a v prodlevě než vyskočila hláška, že je auto v pohybu zmáčknul instalaci. Pak se to nainstalovalo. Následné aktualizace zatím bez problémů.

 

Auto 03/21 MIB3 Columbus tel. Samsung Galaxy S21

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...