Přejít na obsah

Superb III: Automatické zavírání kufru občas nedovře


Cabovaveronika

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám problém s pátými dveřmi u sedanu, zavřou se, ale pořád svítí na paluboce ikona auta "otevřený kufr" a zámek po chvilce dveře otevře, takže  víko kufru je otevřené a za jízdy se přizvedává.

Po odstavení auta i vše v autě svítí, naštěstí po chvilce zhasne a nevybije baterku. Nevíte jestli je špatný zámek nebo servomotorek?

Jinak jsem to tady hledal a našel jsem i problém s hlučnámi el. teleskopy 5. dveří, takže super, protože ty moje jsou taky docela slyšet. To je radost tyhle nový auta....

Díky. Tomáš

Editováno: , autor: Pawouk
Sloučeno a upraven název tématu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Dobrý den,

pořídil jsem si ojetou Škodu Superb Combi III a všiml jsem si, že při automatickém zavření kufru se kufr ne vždy dovře. Dveře jezdí nahoru i dolů bez problému, pouze někdy kufr nedovře a zůstane svítit lampička v kufru a na palubovce hlásí otevřený zadní kufr. Poradíte po čem jít? Díky moc.

p.s. Řekl, bych, že ten dovírací mechanizmus chodí, ale dveře se nepřitlačí tak jak mají, protože, když je člověk rukou opatrně přimáčkne, tak se to dovře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Superb III: Automatické zavírání kufru občas nedovře
  • o 5 měsíců později...

Zdravim, chcela by som sa spytat ci nemate niekto skusenosti so zlym dotahovanim kufra na skoda superb3 8/2015. Raz ho dotiahne raz nie. Chyba vypisana na diagnostike bola  B113E29 servomechanizmus neverohodny signal. Len by som chcela vediet ci to moze byt servomotor alebo kablik alebo zamok alebo co vlastne lebo moznosti tam moze byt viac. Keby ste mali niekto skusenost ozvite sa. Dakujem za odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

 

V 24. 7. 2021 na 18:45, stonek napsal:

Zdravím, při rozsvícení jakéhokoli světla v interiéru mi začne pípat upozornění na nedovřený kufr. Kufr je samozřejmě správně zavřený. Existuje na to nějaké rychlé řešení nebo musím (zase) do servisu? Auto je 3 měsíce staré.

Video:

https://youtu.be/trToRy1cfBg

Ahoj, ako si to nakoniec vyriesil? Mam podobny problem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...