Přejít na obsah

Pulzujuci tupy zvuk od prevodovky-rozvodovky-kardanu?


Martttin

Doporučené příspěvky

Ahojte, v poslednom case som si u mojho SII (135 man 4x4) vsimol taky divny pulzujuci zvuk a teda ci to niekomu nieco hovori.

 

Najviac je to citelne okolo 100-110, kedy ide z miest niekde ako je prevodovka- rozvodovka-kardan taky tupo-pulzujuci zvuk. Nieje to neustala vibracia, ale prvy dojem ma clovek pocit, akoby auto slo na 3 valce, su to take pulzy, ktore su umerne tomu, ako rychlo auto ide. Nieje to umerne otackam motora. Obe loziska na predku su nove a maju cca 20t (uz celkom hucali). tiez nemam pocit, ze to je gumami, i ked su uz pred smrtou (len cakam, ze trochu zleze sneh pojdu letne), tam by som cakal skor take sustavne vibracie hlavne na volante, u mna nic. Skor to clovek citi pod nohami.

 

Najskor som si myslel, ze je to motorom (361t aktualne), ale ten ide jak hodinky (zatial...). Rozmyslal som, ci tam kdesi v miestach, ako je kardan nemoze byt vybehane nejake lozizko. Nestretol sa s tym niekto? Pripadne ci to nieje kdesi od polos. Mate niekto nejaku skusenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...