Přejít na obsah

Nesvítí potkávací světla Roomster Scout 2011


Room2011

Doporučené příspěvky

Ahoj. Dnes ráno se mi nerozsvítily potkávací světla. Vše ostatní funguje (dálková, mlhovky, přístrojovka ...) svítí i kontrolka na přístrojové desce, dokonce i akustická signalizace cinká. Kontrola žárovek OK, pojistky OK, zkouška výměny vypínače (z manželčina Citiga) bez efektu. Na pojistkách proud je, ale na paticích žárovek ne. Nemůže to být relé? Nad pojistkovým blokem vidím pouze dvě 643 a 53. Za všechny rady předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Seš si 100% jist, že na pojistkách č. 57 a 58 je napětí? Jaký máš světlomety. Předpokládám, že s žárovkou H4. Světlomety jsou napájeny přímo z pojistek bez relátka.  Relátko se používá jenom pro případné denní svícení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. omlouvám se všem, že museli číst můj problém a děkuji za reakci. Vyřešeno. Problém byl mezi volantem a sedadlem. Sice nesvítily potkávací světla, ale já d...l jsem kontroloval žárovky a patici na dálkových (ty svítily). Jen mne překvapilo, že přestaly svítit obě světla naráz. Ale i to se asi stává. Po výměně prasklých žárovek potkávačky svítí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...