Přejít na obsah

G450 - 001138 - signal prilis nizky (i po vymene cidla)


Nawaro84

Doporučené příspěvky

Ahoj,

na RJ motoru my vyskocila chyba 001138 - signal prilis nizky a 001137 - neverohodny signal. Zkusil jsem vymenit cidlo g450, jen v pameti zavad zustala chyba 001138 a nejde vymazat. Pred vymenou cidla chyby aspon vymazat sly, jen po kratke jizde zase naskocily. 

 

Netusim, jakou roli na to hraje adaptace, protoze ta byla jednotkou po vymene prijata, ale offset mam neustale 22,5 a -22,5 bez ohledu na chod motoru nebo na otacky.

 

Predem dekuji za podnety.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud je to po výměně, nejlépe opakované, je G450 nejspíš v pořádku. Potom bývá problém obvykle v kabelu. Někdo tu někde psal, že ty tenké drátky na straně konektoru rády uhnívají a někdo snad měl dokonce káblík překousaný. Mohl být načatý a manipulací při výměně snímače se vedení přerušilo úplně. Takže zkus zkontrolovat vedení. Kdyby nic jiného, vyloučíš jednu z možností.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dalsi poznatek je, ze pri vynuceni regenerace (21295) mi v merenych hodnotach, skupina 75 - 3 hodnota neustale ukazuje 15%, i kdyz je pred i po regeneraci. Auto ma najeto pres 300k, z toho jsem 200k najel ja a porad je puvodni DPF. 

 

Nezazil nekdo podobne chovani?

 

Dik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...