Přejít na obsah

Opěrka levé nohy ALU look


Lishak

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni, instaloval někdo do Karoqa tento originál škodovácký díl? Jde mi o to, zda je postup stejný jako u jiných aut Škoda. Tady je to tuším popsáno u Superba. Na YouTube jsem našel výměnu u koncernoveho Golfa. V obou případech musí páka na otvírání motorového prostoru dolů a pak asi dva plasty. Viděl jsem to tam rvát i bez sundání čehokoli, ale to mi přišlo přes čáru. Nerad bych si prakticky nové auto hned zmršil. Samozřejmě si řeknete, že jsem si to měl hodit do objednávky. Bylo to tam, ale já u prodejce při předání vyměkl, mám jen alu pedály, moje blbost. Díky za případné zkušenosti výměnou. Že jsem vůl mi psát nemusíte, to vím 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak hotovo. Definitivně. Pokud jste dementi, nepouštějte se radši do toho. Nebo tu opěrku zničíte jako já. Tři packy ulomený, můžu si to doma tak akorát vystavit. Není to ani trochu chyba kluků, co tady radili. Fakt to není složitý. Ale lempl se do toho nemá pouštět :)

Edit : Nevzdávám to. Objednána další. Proto neváhejte, brzy nebudou :)

Editováno: , autor: Lishak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...