Přejít na obsah

hučení kol/ pneumatik


hardb

Doporučené příspěvky

Ahoj, nesetkal se někdo z vyšší hlučností pneu, přezul jsem zimní (R15) na Letní r17 a po přezutí pozoruji o dost vyšší hlučnost, pneu jsou originální Dunlop sport maxx se vzorkem okolo 4-5 mm
hluk se zvyšuje i když zatačím do prava (to by mohlo být i ložisko) jenže když auto zvednu tak žádnou vůli necítím  (auto má kolem 52tk)
děkuji za odpoveď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A aj počuješ, odkiaľ ide ten hluk? Spredu? Zozadu? Zľava? Sprava?

 

Nebude to len klasický hluk letných pneu? Aj ja furt po prezuti z tichých zimných na hlučnejšie letné počujem až nepríjemný hluk - hlavne ak je vonkajšia teplota stále pod 10°C, letná pneu je stále tuhá. Až teploty vystúpia nad 10°C, letná zmes trochu zmäkne a pneu sa stíšia.. to sú moje postrehy.

 

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je právě to, není poznat odkud jde ten hluk ale je fakt že narůstá i z rychlostí takže ano nejspíš to bude hluk od odvalování kol jen se stupnuje když zatačím spíše na pravou stranu ...
snad máte pravdu a až bude venku tepleji tak to nebude tak hrozné 
  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Buď v klidu, já to mám stejný na přesně dvouletým rapidovi od nova. Hned jsem to reklamoval po 500 km v servise, udělali geo, byla ok a při kontrole jen snížili tlak v pneu z úplně maximalních podle tabulek taky na cca 2,2 a bylo to o poznání lepší. Ani s přezouváním ze zimích 15" na letnín16" nespěchám. Ty zimní 15" jsou pro mě a můj zadek komfortnější. A mám taky prvomontáž Dunlop. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...