Přejít na obsah

Nepravidelné zvuky od zadní nápravy


Dodi 15

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni, již delší dobu snad od nova pozoruji nepříjemný zvuk od zadní nápravy vpravo, projevující se na kostkách nebo po přejetí nerovností a třeba kolejí.

Původně jsem myslel, že to jde od rezerva, heveru a příslušenství, ale to jsem vše měl prvně venku a poté i vše vymezil a zvuky pokračují.

Dále jsem myslel, jestli nerezonuje podložka RZ, ale tu jsem podlepil a zase vše pokračuje.

Potom jsem myslel na ty trubky v pravém zadním podběhu, které jsem dočasně různě vypodložil molitanem a také nic. Tak jsem to zase odstranil.

Taky jsem si všiml, že zadní pravý podběh uvnitř z kufru, jak je na něm koberec, tak že je jako ve vzduchu a když na něj zatlačím nebo poklepu, tak to vydává všelijaké zvuky.

A pak ještě dorazy pátých dveří. Někdy mám pocit, že se jako páté dveře chvějí a i to by mohlo vydávat zvuk i když vypadají ok a jsou normálně zavřené.

Fakt už nevím. Jak jste na tom vy? Servis, byť jsem v záruce zatím vylučuji, zaprvé to bývá pokus - omyl a za druhé toho kolikrát dojebou ještě víc.

Děkuji za jakoukoliv radu a nápad. Dodi   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Mikoho bez pazvuků = šťastný člověk :-), servis na to nechám kouknout, až vystřílím všechny pokusy, oni to mají podobně - hledají jehlu v kupce sena.

 

@olgojchorchoj jj, chystám se, ale čekám na teplo, dělám vše dá se říct venku. Kouknout zespodu znamená vše odkrytovat, jelikož je celý Kamiq zespodu v plastu.

 

Dnes jsem jel po dlouhé době s paní a přišlo mi, že to dělá jako méně /tišeji/, jestli to je tím, že je nad nulou, toť otázka.

Doufám, že do 14 dní se na to podívám hlouběji. :-)

Editováno: , autor: Dodi 15
opr.text
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...