Přejít na obsah

Spojler zadního podběhu kola


Scorpio_Luke

Doporučené příspěvky

Moc prosím o radu - nevíte náhodou někdo, jakým šroubem má být tento díl přichycen zespodu k prahu vozu? Po zimě jsem o ty šrouby přišel na obou stranách. Předpokládám tedy, že to nevyjelo z vnitřní části prahu. Když jsem se díval pod auto, tak je zespodu prahu otvor a spojler jde zatlačit směrem k prahu a pak by šel uchytit. To, že by ta část která je vidět pod autem byla vložena vně prahu a poté šroubem zespodu zajištěno, je jen odhad. Byl byste někdo ochotný a podíval se, jak je to u Vás? Nechci lidem ohlížet auta na parkovišti. Předem mockrát děkuji. 

DSC_2704.JPG

Screenshot_2021-03-11-18-38-52.png

Screenshot_2021-03-11-18-38-46.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, předpokládáš správně. Je to zespodu chyceno do prahu torxovým šroubkem. V prahu musíš mít díru s plastovým futrem. Stejným jako jsou všude v podbězích, nárazníku apod. Případně ti na autě vyfotím.

Editováno: , autor: tom01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc, takže ta část spojleru tedy není zasunuta vně prahu, ale je normálně zespodu prahu? U uchycení jsem myslel, že bude vně prahu buď vyřezán závit, nebo navařena matka. Teď tedy chápu, že je tam platový protikus na torx (viz.foto) Je asi i dost pravděpodobné, že ten už tam nebude. To poznám zřejmě spolehlivě tak, že šroubek nepůjde zašroubovat. Abych to tam dokázal vložit budu muset asi část podběhu rozebrat, ten spojler mě nepustí dovnitř a vyhnout tak moc nepůjde. Omlouvám se za stupidní dotazy, tady jste všichni jinde než já... Já když se pustím sám do nějaké opravy, tak se mi to většinou rozpadne, tudíž chci vždy předem vědět co mě čeká. 

Srouby podběh.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak problém vyřešen. Kdyby to bylo vždy tak jednoduché :-) Uvnitř prahu byl ten plastový protikus v pořádku, takže vše vyřešil opravdu jen jeden jediný šroubek. Ještě jednou děkuji mockrát. Já měl fakt obavy, že ten spojler byl původně zasunut uvnitř a budu muset rozebírat ten podběh, foto však mé obavy nepotvrdilo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...