Přejít na obsah

Kola trinity


Onias

Doporučené příspěvky

Zdravím, rozhodně bych na Superb III kola z Karoq nedával. I pokud by tam fyzicky namontovat šla, jako že asi šla, tak se jedná se o rozdílná kola.  Nebudou v technickém průkazu, auto neprojde technickou a šťouravý pomahač by také mohl být problém.

 

Specifikace 18" ráfku pro Karoq je 7,0J x 18“ ET 45.

Specifikace 18" ráfku pro Superb III je 8,0J x 18" ET 44.

 

Číslo před písmenem J značí šířku kola v palcích. Očekávám, že kromě problémům s STK, by by bylo Karoq kolo na superbu nejen tenké, ale i utopené a to by žádná krása nebyla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Caute decka, hale premyslim na moje auto koupillt letaky 19.  Trinity antracit/lestene nebo Vega. Mam LaK  a vzdy jsem chtel Vegy ale ted se mi dost zalibily prave Trinity.  Ta cena je teda mazec a je takova od jakziva nebo to posledni dobou stouplo?  Ve skoda shopu je disk za 8800kc coz mi prijde predrazene...  plis jeste guma 4000 tvl :)   Koupil bych i jete ale pouze overene.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych mrkl na bazoš/sbazar... V okolí MB je prodejců hodně a je to vždy téměř na jisto originál a za lepší cenu. Kupoval jsem takhle zimáky. 4ks disk+guma zimní sada dohromady sleva 12K a byly ještě v igelitu z fabriky :). Prodejce tvrdil, že to dostal sadu k autu, a že chce menší, nicméně jsem pak zjistil, že jsou všechny levý, takže těžko říct původ, ale kola byly origo a nový, tak jsem to neřešil a za 200 si je nechal přehodit :) Pořád jsem výrazně ušetřil.. 

 

Druhá varianta je zkusit obeslat dealery s poptávkou. Taky jsou schopni dát slevu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...