Přejít na obsah

Siréna alarmu Fabia 1


Pepernicka

Doporučené příspěvky

Ahoj všem. Mám malou prosbu, když jsem kupoval novou Fabii 1 tak jsem si do ní koupil nadšeně origo alarm. Dneska toho docela lituji. Odešla mi dálka a chtěl bych centrál nechat jen na klíče. Ale nevím jaká chytrá hlava vymyslela to, že lze vypnout alarm jen dálkou. Tak to na mě všude ječí. Sirénu jsem po delším hledání našel nad ohybem výfuku vlevo. Stane se něco když ji fyzicky odpojím? Nebo dá se překódovat Ečková komfortka? Ještě mě napadlo vypojit na komfortce celý okruh alarmu. Nemáte s tímhle produktem někdo nějakou zkušenost? Byl jsem ve třech autorizovaných servisech a nikdo mi nedokázal říct, jak se té ječící sirény zbavit. Ještě mě napadly nové klíče, ale nechce se mi za ně vyhazovat peníze a netuším jestli není spíš chyba v komfortce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkný den, tak jsem to udělal přes pojistku. Dík za radu. Je tam myslím pojistka č. 60 15A. Po vypojení pojistky už siréna neječí i když si myslím, že to je taky tím, že jsou v ní 18 let staré baterky a nemá šťávu. V každém případě už nemusím spěchat se startováním. Co se týká té dálky. Netuším. Napřed se klíče dost rychle vybíjely. Občas třeba týden dálka nefungovala a teď umřela zcela. Mám spíš pocit, jestli přes vlhké počasí nenatáhne komfortka do VF části nějakou vlhkost. Většinou to blbne přes zimu a vlhké počasí. Hledal jsem jestli se nedají načíst nějaké aktivní hodnoty z jednotky při mačkání klíče, ale nikde jsem nic nedostopoval. Žádné chyby v ní také nejsou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...