Přejít na obsah

Kódování komfort 6Q0 959 433E


Pepernicka

Doporučené příspěvky

Pěkný den, ano má tři konektory. Jeden na sobě nese všechny vstupy od čidla pohybu a do houkačky, senzor kapoty. Alarm se aktivuje z jednoduchého důvodu. Přestalo mi fungovat dálkové ovládání na klíčích a nějaká chytrá hlava udělala ten systém tak, že když zamknu klíčem zavře se centrál a nahodí se alarm. Když otevřu klíčem alarm se nevypne a do 15 sekund musím strčit klíče do startování a otočit. Prostě to vymyslel nějaký ...... Tak jsem si řekl, že nebudu vyhazovat peníze za nové DO a budu odemykat klíčem, ale potřebuji se zbavit alarmu, který je stejně k ničemu. Vyhodil jsem pojistku, tím umrtvil čidlo pohybu a houkačku. Jediné co smozřejmě začne otravovat je blikání blinkrů po 15s. Tak řeším jak tohle úplně vypnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem vám myslím odepisoval v jiném vlákně, a též si myslím že s odkódováním alarmu je daleko víc práce než s výměnou komfortky za takovou která alarm neumí, psal jste i že vám přestala fungovat dálka (která by se potom ale musela samozřejmě nakódovat), tak by se tím smazaly 2 mouchy jednou ranou a možná by se předešlo i tomu že by v komfortce začaly odcházet i jiné funkce (El okna, centrál atd...) 🙂

Editováno: , autor: filllli
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc díky za info. Taky mě napadlo sehnat něco z vrakáče. Ale nevím jaký typ. Mám 1,4 MPi 2002 rok, myslím AZF. Má to akorát funkční centrál s dálkou, okna v mechanice a alarm. Moc se mi do výměny nechtělo zatím, protože nevím jakým typem to nahradit a jestli je nutné něco kódovat dále v dalších systémech na sběrnici, třeba to nějak provazovat s motorovou jednotkou, Pokud vím tam v přizpůsobení komfortní jednotky jsem viděl jen možnost vypnout hlídání vnitřního prostoru. To blikání světel jsem nikde nenašel. Napadlo mě taky se podívat, jestli nejsou v háji klíče, ale to netuším moc jak zkontrolovat. Asi by to mohlo taky něco vypsat v řídící jednotce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...