Přejít na obsah

Loketní opěrka


keras

Doporučené příspěvky

Bohužel to nejde. Také mi to vadí, dostal jsem Scalu jako služebák, předtím jsem měl trojkovou Fabii, kde to šlo hezky zaaretovat a je to docela nezvyk, ta opěrka je hrozně nízko oproti třeba té Fabii. Já to vyřešil svépomocí, pomocí 3D tiskárny jsem si vytiskl speciální zarážku, kterou si někdo k tomuto účelu vytvořil. https://www.thingiverse.com/thing:4525815

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já kdybych chtěl podkládat opěrku tak bych tu podpěrku připevnil k té pohyblivé části. Tohle ne nevzhledné. A kdybych už to připevňoval k té pohyblivé opěrce, tak bych ta asi oboustrannou páskou připevnil (případně vruty přišrouboval) kostičku nějakého gumového materiálu. Za chvíli hotovo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no guma může pružit☹️

ono celkově čím víc k pantu se to podloží, tím více to může pružit. 

Ono to zase o tolik nahoru nechce, takže tam moc velká díra nebude. 

Mě se ten nápad s tou tiskárnou líbí. 

 

Edit: Ta vzpěra by nebyla vůbec vidět co jsem se teď díval. Obzvlášť když je loketka vysunutá dopředu tak jak jí mám já 😉

Editováno: , autor: keras
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...
  • o 5 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ahojte, ja som sa už sťažoval tu na dtto problém v Kamiqu. Vôbec si neviem predstaviť ako môže niekto takto odfláknuť posedenie vodiča. Pravá ruka je absolútne mimo akýchkoľvek ukazovateľov prirodzenosti. Autora tejto  neopierky a schvaľujúceho v Škodovke by som za trest nechal cestovať s touto neopierkou aspoň 1000 km a potom by som im siahol na prémie. Priznávam, že pri objednávaní auta som túto vec prehliadol. Ja som si tam vrazil dubový kus dreva  s nalepeným sametovým poťahom. Darmo sa tu budú krútiť, že vodič má mať ruky na volante, ale to je naozaj cez čiaru, taká hlúposť a pokazí mi vždy deň. Škoda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tá opierka by mohla byť vyššie, či nastaviteľná. A je aj dosť úzka. Ja tam mám tvrdenú penu nalepenú lepiacou páskou už asi 2. rok, no toto je elegantnejšie ako to 3d tlačou vyriešil kolega. Ten posed je slabý. Ale ani nie tak tá opierka, no skôr to, že volant sa nedá dostatočne vytiahnuť a potom treba sedadlo dopredšie, či kolmejší posed a nájsť dobrú polohu je o to ťažšie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslel som, že tú opierku nechám len tak, položenú, ale po týždni musím povedať, že ju tam treba prilepiť, ako má kolega vyššie.. Ak človek pravidelne vyberá a vkladá veci do stredovej opierky, tak to stále padne. Ináč som si na to pekne zvykol, musím povedať, že pravá ruka teraz oddychuje v pohodlnejšej a pre mňa prirodzenejšej polohe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...