Přejít na obsah

Zabzučení po zapnutí zapalování


dafro

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Myslím že jsem to zaslechl taky. Ale musí být ticho a stojící auto aby to člověk slyšel. Moc to nevnímám, těch zvuků je tam víc, třeba při zapnutí vyhřívání zadního okna vždy zřetelně slyším odpor nebo co to je (sorry na elektřinu nejsem expert).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejde o to to nevypínat. Dělá to ihned po zapnutí zapalování a pak cca po dalších 2 minutách. Pokud je Climatronic na OFF, tak je ticho. Pouze se mi podařilo zjistit, že ten zvuk je stejný, když zapnu a vypnu Climatronic, takže to s tím asi souvisí. Objednal jsem se pro zvědavost na posouzení do servisu, tak pak dám vědět, jak jsem dopadl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Takže dnes posouzení "zvuku" v autorizáku v rámci garance. Dopadlo to přesně jak jsem čekal. Při převzetí auta žádné pazvuky. Naštěstí jsem byl vyzbrojen nahrávkami. Po celodenním zkoumání je výsledek takový, že zvuk se údajně opravdu projevil, ale neví, co ho způsobuje a není to na závadu. Diagnostika ani měření údajně nic neodhalilo. Jednou z jejich verzí je, že by to mohl způsobovat rozběhový kondenzátor ventilátoru climatronicu. To je ale nevysvětluje fakt, že se zvuk opakuje i později. No nic, alespoň jsem to zkusil. Zesílím rádio, abych nic neslyšel 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...