Přejít na obsah

Vrzající volant


dvd73

Doporučené příspěvky

Můj snad bohužel asi nikdy nekončící příběh “drobných” závad na 2 letém vozidle má další pokračování.

 

Pro lepší ilustraci přikládám video. https://streamable.com/2c681o

 

Máte někdo tušení, co je to za zvuk? Dělá to jen ráno, když je chladno, pokud jedu až odpoledne a venku je 15 stupňů tak nic. A ráno to za 20 minut jízdy taky zmizí. Nějaký špatně sedící plast / kov, který se teplem stáhne / roztáhne? Autorizáku se závada neprojevila :-D A to video je z druhého dne potom co mi auto vrátili. Achjo. Pak jsem zjistil, že ti dementi řešili nápravu z venku a né volant.

 

Už mně to fakt začíná štvát. To jsem si původně kupoval tohle abych na 5 let staré Octavii za stejné peníze nemusel furt něco řešit a ještě jsem se nezastavil.

 

Editováno: , autor: dvd73
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rukama mi prošlo ve firmě trojkových Fabií nepočítatelně a to v létě, v zimě atd. a tohle jsem teda nikde (narozdíl od hlučného Sandenu) nepozoroval. Je to jako kdyby tam něco přeskakovalo. A hlavně to začalo nedávno, to není o tom, že to dělalo celou dobu i v těch mrazech co byly předtím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podvolantový kroužek (nebo jak se tomu říká)? Na firemní fábii od cca 10tis. km začal (když byla zima) vrzat při otáčení volant. Nejhorší to bylo např. na dálnici, kdy člověk dělal jen pomalé a mírné korekce volantem. V servisu samozřejmě nic neslyšeli. A světe div se, teď najeto už skoro 50tis. km a vrzání je pryč (řekl bych tak okolo 40tis. km to přestalo). Místo toho však začal za tepla drnčet levý zadní navíječ pásu, chjo ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslíš kroužek airbagu nebo ještě něco jiného? Já našel akorát toto https://www.skoda-dily.cz/katalog/fabia-3/nahradni-dily/karoserie/airbagy-bezpecnostni-pasy/airbagy/airbag-ridice-volantu-krouzek-volantu-415.html Jestli to je sranda za 7000 Kč, tak to si raději počkám až to bude vrzat pořád. Naštěstí ikdyž je zima tak po 20 minutách jízdy je to pryč, při teple to ani nezačně. Předpokládám, že do další zimy se to do**** úplně a pak už by museli zaměstnávat v autorizáku hluchý, aby to neslyšeli. Jestli je to ještě něco jiného třeba za litr tak to rád nechám ze svýho vyměnit než se s*** s autorizákem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...