Přejít na obsah

DaulSIM - problém s vytáčením čísel špatné SIM karty (Amundsen)


Doporučené příspěvky

Mám nový dualsim mobil Xiaomi Redmi Note 9 Pro a s tímto mobilem mám problém při vytáčení čísel přes bluetooth o Amundsenu na faceliftované Fabii 3. Mobil (bluetooth) nebere v potaz že pro číslo v kontaktech mám nastavené aby vytáčel automaticky SIM2 (soukromá) a i tak vytočí hovor přes SIM1 (služební). Koupil jsem si aplikaci Multi Sim Selector která se spouští jenom když je aktivní bluetooth a u které mám nastavené aby vždy hovory vytáčela přes SIM2, akorát že na aplikaci není spolehnutí . V průměru tak 5x vytočí správně a pak třeba 2x špatnou SIM.

Máte někdo zkušenosti s používáním jiných Dual SIM telefonů ? Předtím jsem měl mobil Xiaomi A1 a ten fungoval dobře, respektive ten uměl vytočit jenom čísla která měla pevně nastavenou SIM kartu v kontaktech, takže pokud u kontaktu bylo nastaveno aby se zeptal na SIM kartu před voláním, tak přímo Amundsen nahlásil chybu a hovor neprovedl. Tohle mě ale osobně stačilo a byl jsem s tím spokojený.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co se stane když není žádná SIM karta nastavena jako prioritní ? Kterou SIM pak vytočí rádio ?

Starší mobil resp. radio se zaseknulo, novější vytočí vždy SIM1 i když je v kontaktech nastaveno aby vytáčelo SIM2. Mimo auto však mobil funguje OK.

Já mám na mobilu nastaveno ať se před voláním zeptá kterou SIM použít, kromě těch u kterých je v kontaktech nastavena konkrétní SIM.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...