Přejít na obsah

Výmena budíkov - nefunguje DIAGNOSTIKA


peterkopuk

Doporučené příspěvky

Zdravím Octavia 1, r.2000 immo2

Menil som budíky za druhé, úplne také isté číslo všetko. Samozrejme nešlo naštartovať kvôli immo, tak sme Podľa návodov na internete cez VCDS spojili nové budíky a prispôsobil kľúč. Predtým sme cez vag tacho vyčítali PIN. Už štartovať ide, aj funguje, ale odkedy funguje štartovanie tak sa vôbec nedá pripojiť diagnostikou, nenacita skoro nič, okrem pár vecí. Keď sme pripojili naspäť stare budíky, tak sme vyčítali chybu 17978 - ridici jednotka motoru zablokovana imobilizerem. 

Ale na tých nových budikoch sa na diagnostike nedá takmer nič.  Už sme skúšali aj odpojiť batériu, skontrolovať stekre a podobne. Ale keďže sa na starých budikoch dá cez diagnostiku vyčítať všetko, tak to bude pravdepodobne problém ze tie nove budíky tam niečo blokujú. Vedel by niekto poradiť ako vyriešiť tento problém? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To že nevieš robit nič cez diagnostiku, nevieš sa dostať k motoru, k hláseniam, ku chybám, k ničomu... Lebo nič nenacita... Maximálne ide asi airbag načítať a asi ABS... nič viac, takže keď sa neico rozsvieti, alebo nastane nejaký problém, tak diagnostikou si zistíš co je za problém a pdoodbne, ale v tomto prípade nechce nič načítať... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...