Libor81 Posted August 28, 2024 Share Posted August 28, 2024 Ahoj, mám stejný problém, nefouká mi vzduch nad rádiem a na nohy, můžu prosím taky poprosit o kontakt toho servisu na Chodově, kde ten servomotorek vymění bez vyndání palubky? Díky Libor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joco776 Posted August 28, 2024 Share Posted August 28, 2024 Ahoj. V Plzni to můžu vyměnit taky, nebo po domluvě klidně i u vás. Zabere to max 20 nebo 30minut. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libor81 Posted August 29, 2024 Share Posted August 29, 2024 (edited) Ahoj a za kolik by jsi mi to opravil, kdybych si k tobě udělal výlet? :-) Edited August 29, 2024 by Libor81 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joco776 Posted August 30, 2024 Share Posted August 30, 2024 Ahoj. Zavolám ti v 10:00h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libor81 Posted August 30, 2024 Share Posted August 30, 2024 Díky 👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libor81 Posted August 30, 2024 Share Posted August 30, 2024 (edited) Tak ještě jednou díky Joco776, oprava proběhla perfektně a na počkání, bez vyndání palubky, kdo umí, ten umí.👍👌💪💪💪👏👏👏 Edited August 30, 2024 by Libor81 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joco776 Posted August 30, 2024 Share Posted August 30, 2024 Děkuji. Jsem rád, že jsi spokojen 😊 pěkný zbytek dne 👋🏻. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaAdam Posted September 2, 2024 Share Posted September 2, 2024 Ahoj, mám problém, když klimuji a proudí studený vzduch tak proudí ze všech výdechu, ale pokud chci topit a proudí teplý vzduch tak z prostředních výdechu nad rádiem nejde nic. Nevíte co by to mohlo být? Dekuji za odpovědi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fosgen Posted September 3, 2024 Share Posted September 3, 2024 Diagnostika napoví Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart19 Posted December 13, 2024 Share Posted December 13, 2024 (edited) V 17. 8. 2023 na 22:50, Joco776 napsal: Ahoj v Plzni Vám můžu vyměnit ten motorek na počkání. Cena komplet s prací 2500kč. Je možno poslat kontak, měl bych zájem o výměnu daného motorku 604725809 Edited December 13, 2024 by Bart19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joco776 Posted December 13, 2024 Share Posted December 13, 2024 @Bart19 zavolám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markacek Posted January 11 Share Posted January 11 Diky Joco776,dneska proběhla oprava i s další nečekanou závadou na jedničku.Je vidět že se vyznáš a dokážeš i nemožné.A to ještě za každého počasí.Jsem více než s pokojen.DÍÍÍKY MOOC 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joco776 Posted January 11 Share Posted January 11 Mockrát ti děkuji za pozitivní zpětnou vazbu 🌟 a přeji mnoho šťastných kilometrů Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PavelJ. Posted February 7 Share Posted February 7 V 17. 8. 2023 na 22:50, Joco776 napsal: Ahoj v Plzni Vám můžu vyměnit ten motorek na počkání. Cena komplet s prací 2500kč. V 17. 8. 2023 na 22:50, Joco776 napsal: Ahoj v Plzni Vám můžu vyměnit ten motorek na počkání. Cena komplet s prací 2500kč. Zdravím Joco776. Přestalo mě fungovat foukaní na nohy u řidiče a spolujezdce a dozadu na zadní sedačky a ještě výdechy nad rádiem vůbec nefoukají. Jinak všechny výdechy foukají. A auto topí normálně. Vypadá to, že odešel servomotorek na rozdělováni vzduchu v horní části palubovky. Chtěl bych se zeptat, jestli výměnu motorku stále děláš. A pokud ano, měl bych prosbu, jestli by jsi mě motorek vyměnil. Můj email jordanekpavel@gmail.com . Děkuji za odpověď Pavel J. Znojmo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joco776 Posted February 7 Share Posted February 7 @PavelJ. napsal jsem vám mail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PavelJ. Posted February 16 Share Posted February 16 Díky moc Joco776 za rychlou opravu servomotorku. V neděli zavoláno a hned ten den opraveno. Super domluva👍. Jsi borec, všem tohoto borce doporučuji👍. A ještě jednou děkuji P. Znojmo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joco776 Posted February 16 Share Posted February 16 Rado se stalo 🙂. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JendaPCE Posted February 18 Share Posted February 18 Ahoj jen pro overeni, tato chyba znamena problem s touto klapou? Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohi Posted February 26 Share Posted February 26 Ahoj , uměl by někdo ten servomotorek opravit nebo vyměnit v Moravskoslezském kraji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts