kouddy Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 zdarec, u feldy 1,3 mpi¨něco píská u sání, když se to jen tak lochtá tak ani ne, ale jakmile se to přišlápne a motor táhne, začne to pískat, už mám přetěsněný sání a ted mi napadá už jen klapka. Myslíte že by to někde přes klapku mohlo přisávat mimo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inya Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Jseš si jistej, že to je od sání? Jestli jsi přetěsnil klapku, ještě mě napadá posilovač brzd - kdyby to opravdu mělo něco společnýho se sáním. Spíš bych to viděl na nějaký ložiska nebo třeba řemen. Ale takhle se těžko radí, tohle by chtělo i slyšet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoos Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Taky bych neřek že je to ze sani. Kdysi mi taky něco začlo piskat při zešlapnutí plynu ale taky auto netahlo. Tady bylo jasne že je to ze sani. Ale pokud nepozoruješ ubytek vykonu tak to ze sanim nema nic společnýho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts