tomina Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Tak nevim jesi se mi objevili v jednu chvili dve zavady a nebo je to nahoda a odesli mi dve veci najednou :-( Dneska rano jsem vyjel z garaze a zacala blikat kontrolka chladici kapaliny. Tak sem vylez a kouknul jsem na nadrzku a kapaliny je tam dost. Nic se tedy neresil, protoze jsem pospichal..jedu dal a za chvili zacne blikat kontrolka zhaveni.. obe dve blikaji (oranzova a cervena symfonie vypada fakt pekne :-)) Zjistil jsem ze mi v dobe kdy blika zhaveni nefungujou brzdovky...nejdriv se mi to zdalo dost divny ale asi to bude reakce ridici jednotky motoru na to, ze nedostava informace z brzdovyho pedalu..aspon si to teda myslim, protoze obcas kontrolka zhasne a to pak brzdovky fungujou.. Vycistil jsem kontakty u nadrzky kapaliny..kontrolka zatim zhasla tak nevim no. Bojim se ze jsou zoxidovany ty elektrody co v ni jsou...jdou nejak vycistit nebo je to na novou nadrzku? A co s tou kontrolkou zhaveni? Je to jen brzdovy spinac u pedalu nebo neco uplne jineho?? Diky za rady! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
String1 Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Ano, to žhavení bude tahle chyba, motorová jednotka tak říká, že je něco špatně - což to, že nesvítí brzdy docela je :-D Na brzdovém pedálu je spíjnač, je uchycený na bajonetu, pak jde ven, odchází, nejsi první ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oct Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Chladici kapalina, treba toto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomina Posted November 14, 2006 Author Share Posted November 14, 2006 Tak jsem elektrody ocistil trosku prihnul a zatim pohoda...uvidime az bude mrznout jesi se to neprojevi znova... Ted uz mi zase brzdovky funguji..ale spolehnout se na to asi nemuzu co?? Radsi koupim novej spinac..nebo by to mohlo byt i jinde?? Kolik tak stoji? Jo a jeste delal se jen jeden typ?? mam r.v. 2000 a TDi..mohl by jste mi nekdo poslat cislo z ETKy...jsem pres tyden v praze a tady ji nemam...ze bych ten spinac nekde rovnou koupil... DIKY!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepa007 Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 (edited) Tak jsem elektrody ocistil trosku prihnul a zatim pohoda...uvidime az bude mrznout jesi se to neprojevi znova... Ted uz mi zase brzdovky funguji..ale spolehnout se na to asi nemuzu co?? Radsi koupim novej spinac..nebo by to mohlo byt i jinde?? Kolik tak stoji? Jo a jeste delal se jen jeden typ?? mam r.v. 2000 a TDi..mohl by jste mi nekdo poslat cislo z ETKy...jsem pres tyden v praze a tady ji nemam...ze bych ten spinac nekde rovnou koupil... DIKY!! Spínač brzdových světel 1J0 945 511 A. Asi by nebyla chyba pokuby místo písmene A bylo D nebo C Cena 327,- Na TDI musí být čtyřpolový Edited November 14, 2006 by Pepa007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart246 Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Ten spínač mi dělal to samé, opraviljsem ho, ale vydržel cca 150km, tak jsem ho koupil stal kolem 330,- . číslo z Etky by mělo být následující:1J0 945 511 A-F. Vím že se mi prodejce ptal jestli tam mám dvoupolový nebo čtyřpólový připojení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomina Posted November 15, 2006 Author Share Posted November 15, 2006 Ahoj, diky za cislo z etky...jdu ho koupit ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts