Jump to content

Blika kontrolka zhaveni a chladici kapaliny :-(

tomina

Recommended Posts

Tak nevim jesi se mi objevili v jednu chvili dve zavady a nebo je to nahoda a odesli mi dve veci najednou :-( Dneska rano jsem vyjel z garaze a zacala blikat kontrolka chladici kapaliny. Tak sem vylez a kouknul jsem na nadrzku a kapaliny je tam dost. Nic se tedy neresil, protoze jsem pospichal..jedu dal a za chvili zacne blikat kontrolka zhaveni.. obe dve blikaji (oranzova a cervena symfonie vypada fakt pekne :-)) Zjistil jsem ze mi v dobe kdy blika zhaveni nefungujou brzdovky...nejdriv se mi to zdalo dost divny ale asi to bude reakce ridici jednotky motoru na to, ze nedostava informace z brzdovyho pedalu..aspon si to teda myslim, protoze obcas kontrolka zhasne a to pak brzdovky fungujou.. Vycistil jsem kontakty u nadrzky kapaliny..kontrolka zatim zhasla tak nevim no. Bojim se ze jsou zoxidovany ty elektrody co v ni jsou...jdou nejak vycistit nebo je to na novou nadrzku? A co s tou kontrolkou zhaveni? Je to jen brzdovy spinac u pedalu nebo neco uplne jineho?? Diky za rady!

Tak jsem elektrody ocistil trosku prihnul a zatim pohoda...uvidime az bude mrznout jesi se to neprojevi znova... Ted uz mi zase brzdovky funguji..ale spolehnout se na to asi nemuzu co?? Radsi koupim novej spinac..nebo by to mohlo byt i jinde?? Kolik tak stoji? Jo a jeste delal se jen jeden typ?? mam r.v. 2000 a TDi..mohl by jste mi nekdo poslat cislo z ETKy...jsem pres tyden v praze a tady ji nemam...ze bych ten spinac nekde rovnou koupil... DIKY!!

Tak jsem elektrody ocistil trosku prihnul a zatim pohoda...uvidime az bude mrznout jesi se to neprojevi znova...  Ted uz mi zase brzdovky funguji..ale spolehnout se na to asi nemuzu co?? Radsi koupim novej spinac..nebo by to mohlo byt i jinde?? Kolik tak stoji? Jo a jeste delal se jen jeden typ?? mam r.v. 2000 a TDi..mohl by jste mi nekdo poslat cislo z ETKy...jsem pres tyden v praze a tady ji nemam...ze bych ten spinac nekde rovnou koupil... DIKY!!

Spínač brzdových světel 1J0 945 511 A. Asi by nebyla chyba pokuby místo písmene A bylo D nebo C Cena 327,-

Na TDI musí být čtyřpolový

Edited by Pepa007