Přejít na obsah

Volant sportline


Leonekkk

Doporučené příspěvky

Ano uvažoval ale vyšlo by to finančně víc musel bych  vzít volant + airbag to je tak 10k plus ještě převodník na volant aby jely tlačítka na volantu.... cca 15k by to vyšlo.tak pro  mě bylo lepši koupit volant za 5k a jen jsem ho vyměnil kus za kus :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

ja ho mam (Alcantara) a musim priznat, ze je po vic jak roce porad jako novy. Staci jednou za cas volant trosku umyt (staci obyc voda) a zadne loupani nepozoruji (zatim, tuk tuk:) ). Jinak v aute taky nemam nic od Alcantary (jenom volant) a neprijde mi, ze by se to nehodilo... (vybava Style S3FL). Kazdopadne VC velmi doporucuji, uz bych obyc budiky nechtel...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

 

před 20 minutami, JaToNechapu napsal:

Pánové, máte někdo úspěšnou zkušenost s výměnou volantu, který má na fotce @Leonekkk  za nový tříramenný s tím, aby vše fungovalo? Ideálně i s někým, kdo by to provedl a nestálo mě to ledvinu?

Jak jsem ho měnil,tak jsem odpojil baterku a  ze zadu jsem sundal airbag sroubovačkem plochým… akorát je problém při nasazování netrefíš risku aby jsi měl volant v rovině… takže je zapotřebí i nová geometrie.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Na volanove tyci je sipka (trojuhelnicek), na volantu je ryska a volant je nasazen na tisicihranu. Takze pokud se novy volant nasadi stejne vuci rysce, tak to musi sedet. Jedine co by se melo dodrzet je utahovaci momemt 30Nm + 90° a po utazeni oznacit dulcikem, ze sroub uz byl povolen a utazen. Podle SA prirucky, ze muze pouzit pouze 5x a pak se musi vymenit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...