Přejít na obsah

chyby po vymenene autobaterie


chio11

Doporučené příspěvky

Dobry vecer pani.ako novy majitel super3 combi som po kupe zistil ze pred predajom ako to byva zvykom dala do auta stara autobateria.tak  som dnes vymenil za novu ,no vyhodilo mi vela chyb/vid priloha/.stretol sa s tym niekto,ale bo je treba cez diagnostiku vymazat hlasenia.dovtedy bolo auto bez chyb.moc dakujem

1620678663434.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Len si vymenil bateriu, alebo si aj nastavil cez diagnostiku typ novej baterie? Pytal sa ta to aj @zwan. Podla navodov na internete, je potrebne po vymene baterie vykonat aj jej "prisposobenie" cez diagnostiku. Ak sa to nespravi, pravdepodobne ti nova bateria nevydrzi tolko, ako ako keby si spravil aj nakodovanie

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Hlášení sice zmizí, ale auto jako takové neví o tom, že tam je nová baterie. Pokud má člověk tu možnost dostat se k jakékoliv diagnostice, co umožní nastavit adaptace/přizpůsobení, tak je lepší tam zadat aktuální typ baterie a upravit sériové číslo (změnit třeba jen jeden znak), aby se tím autu řeklo, že je tam jiná baterie.

Na co přesně to má vliv, netuším, ale jelikož jsem měl tu možnost to diagnostikou udělat, tak jsem to pro jistotu udělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...