Přejít na obsah

nastavení intenzity jasu mlhovek


téměř

Doporučené příspěvky

Ahoj všem ve spolek, Na toto super fórum moc nepíšu, stačí hledat,číst a spoustu věcí zde najdu. Tentokrát mám ale dotaz který jsem zde ani jinde opravdu nenašel. Mám s2, r.v.2013 com. DSG, 2.0l CF, na autě je outdoor paket, tzn. jednožárovkové mlhovky, nastavil jsem je jako denní svícení na místo použitých bi-xenonů a potřeboval bych nakódovatdovat jejich intenzitu jasu. Disponuji VCDS 17......prohledal jsem snad vše v 09 a nemůžu na nic přijít. Mohl by mě prosím někdo nasměrovat??? Za odpověď předem děkuji.

IMG_20210418_114209.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na nastavení intenzity jasu mlhovek
  • o 3 měsíce později...

Ahoj téměř ;-) zdravím Všechny.

Nevidím tu žádnou odpověď na tvůj doraz a zrovna řeším něco podobného.

Mám Supa 2, 2.0 TDI DSG 2008 a zlobí mi Bi-xenony, náhodně se střídají který z nich nebude dnes svítit :-D Koupil jsem nové výbojky, koupil jsem i řídící jednotky a stejně to nepomohlo.

Proto bych chtěl na denní svícení použít mlhovky na místo Bi-xenonů, ale přes VCDS 19. jsem můžu přidat mlhovky pro denní svícené k těm Bi-xenonům ale nedaří se mi udělat to místo nich :-(

Otázka zní pokročil jsi  nějak od května s tou intenzitou mlhovek?

A pokud mohu poprosit kde můžu ve VCDS vypnout pro denní svícení ty výbojky tak aby svítili jen mlhovky? Děkuji moc s pozdravem Roman.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PS: už jsem se dostal přes VCDS do fáze kde je "téměř" a pracuju na té intenzitě která se dá teoreticky nastavit na Byte 24 , ale prozatím netuším zda se intenzita vztahuje pouze na hlavní světla nebo to bude fungovat i na ty mlhovky :-D čas byl proti mě.

Pokud by se sem dostal někdo jako já přes vyhledávání mlhovek, tak můžu aspoň poskytnout jak přepnout z potkávacích světel na mlhová.

Mám to nastavené tak, že knoflík na ovládání světel v poloze "0" při zatažené ruční brzdě aspoň na 1 zub po nastartování žádná světla nesvítí, po odbrzdění se rozsvítí zadek plus mlhová světla.

V poloze "Auto" je to stejné, ale po vjezdu do tunelu či při soumraku se automaticky zapnou díky senzoru hlavní potkávací světla u mě tedy výbojky a mlhovky se sami vypnou ;-)

Ostatní je zachováno - v poloze "Parkovací" klasika svítí zadek a vpředu jen parkovačky a v poloze "Potkávací" svití Xenony a zadek.

 

IMG_6254.JPG

IMG_6255.JPG

IMG_6256.JPG

IMG_6257.JPG

IMG_6258.JPG

IMG_6259.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...