Přejít na obsah

Fabia IV a konkurence


Dixik2

Doporučené příspěvky

Ale stále v mnoha ohledech lépe vybavená než FIV Style. Navíc za příplatek "Full LED světlomety Plus – přední LED světlomety s automatickou dynamickou regulací" pokud tou dynamickou regulací myslí Matrix, tak z mého pohledu Fabia zase klesla... navíc má Ibiza prodlouženou záruku na 5let/150tis jen za 2500...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tato trojice s cenami 2021 nedává absolutní smysl, to i zarytý koncernista si rozmyslí. Za tu cenu má člověk vyšší třídu, vzadu multilink, měkčený interiér, 5 let v ceně. Na statistikách i na ulicích je to vidět. Dle fóra se dost prodává s DPI, uživatelé spokojený a celý národ nejsou jen bezmozkový závodníci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, Jan R. napsal:

...celý národ nejsou jen bezmozkový závodníci.

Tak je pěkné, že umíš všechny hned zaškatulkovat :) On určitě každý kdo chce něco silnějšího než dýchavičkou atmosférickou 1.5 je hned automaticky závodník a pirát silnic :D
Jo, i30 je momentálně hodně dobrá volba, bohužel Fabia, Ibiza i Polo cenově odpovídají docela kategorii (ani ta i20 není nějak levná a mnohdy stojí více než ta i30...).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím, i 20 pokud chce člověk automatickou AC, je hned na 450tis za 74kW T-GDI, pokud by chtěl ještě adaptivní tempomat (v balíku a nelze kombinovat s manuální převodovkou) je to hned minimálně 540tis... a to tam ani není metalíza. Ibiza je s autoAC od 421tis s 70kW TSI a ACC je za příplatek 6 900...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Jan R. napsal:

i20 taky nová, ale hned mají akci, koncern asi hned mít nebude.

Na prodeje Ibizy ke konci roku jsem zvědav.

https://www.hyundai.cz/files/download/model/i20-2020/02-i20-new.pdf

To, že nadsadí ceny a ihned udělají akční slevu, neberu jako konkurenční výhodu. Zkus si nakonfigurovat LED světla nebo drátový AA/Carplay a jsi úplně jinde než na 280 tis. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Sandero ala F1 Junior? 😂

Bylo by zajímavé kdyby F4 okousali na kost i bez rádia a klimy jak ti rumuni kam by se s její cenou ŠA dostala. Po známé antikampani na Juniora se tak jistě a bohužel už nestane. Já ho mám jako třetí auto u domu a jsem pro účely jeho použití naprosto spokojený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...